Home / Saç / 2015 trend bal köpüğü saç rengi
bal kopugu sac rengi1
bal köpüğü saç rengi ve modelleri

2015 trend bal köpüğü saç rengi

Genç kızların en favorisi olan 2015 trend ” bal köpüğü saç rengi” , bal köpüğü saç modelleri, bal köpüğü balyaj renkleri ilham veren resimleri ile bu yazımızda !

Bal köpüğü saç renkleri iki şekilde karşımıza çıkıyor.Doğal kumral ve kahve saç renkleri üzerine atılan bal ve altın rengi gölgeler ile, veya saç rengi tamamen açılıp bal köpüğü saç boyasıyla boyanarak yapılan saçlar.Bu gün iki yöntem için de bir sürü görseli sizlere örnek almanız için galerimizde yer verdik.Bizim size önerimiz ten renginize uyumlu bir dip rengi seçip onun üzerine bal köpüğü rengi balyaj ve gölge attırmanız yönünde.İsterseniz saçlarınızı yukarıdan aşağıya doğru açılan bal renkleri ile de ombre saç renkleri yaptırabilirsiniz.Koyu dore sarısı saç rengi ile de çok benzeyen bir saç rengi olması, sarı saçlı bayanların bal köpüğü saç rengini elde etmesini kolaylaştırıyor.

 Bal köpüğü saç rengi hangi ten rengine yakışır ?


Bal köpüğü saç renkleri her cilt rengine yakışır.Bu yüzdende en çok tercih edilen popüler saç renkleri arasındadır.Ama Esmer tenli ve buğday tenli kadınlarda harika durur diyebiliriz. Karamel+ kumral saç rengi karışımınada benzeyen balköpüğü saç rengini özellikle koyu cilt rengine sahip bayanlar gönül rahatlığı ile boyayabilirler.

Balköpüğü saç rengi evde nasıl yapılır ? 

Evde kendiniz saçlarınızı bal köpüğü saç rengine boyamak isterseniz bal köpüğü saç rengini evde boyama linkine tıklayarak bilgi alabilirsiniz.

Balyajlı ve gölgeli bal köpüğü saç rengi

Kahve saç rengi ve kumral saç rengi üzerinde,saç üstlerinden röfle tekniğinde olduğu gibi  ince saç tutamları alınıp bal köpüğü saç boyasıyla boyanarak yapılır.Fakat bu ince tutamların ortasından aşağıya saç uçlarına doğru boyanır.Saç diplerine sürülmez…eğer saç renginiz doğal kendi renginiz ve siyah, koyu kahve gibi çok koyu değilse güzel sonuçlar elde edersiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Denemeniz Gereken 32 Örgü Topuz Modeli !

İşte size ilham verecek bal köpüğü saç renkleri ve modelleri galerisi

 

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları Nelerdir? 2022 için saç aksesuarları neler eminim şimdiden merak edenler vardır… …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.