Home / Trendler / 2015 Trend İlkbahar Aksesuarları
ilkbahar aksesuar trendleri 2015
ilkbahar aksesuar trendleri 2015

2015 Trend İlkbahar Aksesuarları

Paris Moda Haftası İlkbahar 2015 pistlerinde inanılmaz yaratıcı tasarımlarda saç aksesuarları, şapkalar, ayakkabılar oldukça dikkat çekiciydi… Hepsi  nefes kesici aksesuar tasarımlarıyla tarzınızı etkileyecek trendler, podyum üzerinde baş döndürdü.Önümüzdeki ilkbahar için tüm dünyayı büyüleyen markları  kendimize aşık olacağımız yeni aksesuar ve başlık parçaları için hazır oldun! Tabii ki, hiçbiri için eğlenceli değil diyebiliriz. Aşağıda, 2015 İlkbaharında bazı havalı aksesuarlardan, ayakkabı, şapka, takı ve çanta gibi parçalardan sizde şimdiden yatırım yapmak isteyebilirsiniz!

Christian Dior İlkbahar 2015 Ayakkabı

Piste en güzel ayakkabılardan bazıları Christian Dior koleksiyonu daydı. Bu lateks çizme, ya yarım ya da uzunluğu yüksek modeliyle genellikle de bilimkurgu-modası arasında ortak bir eğilim olmuştur. Bu parlak lake ayakkabılar güzel, çarpıcı ve onların açık renkli topuklu olması istikrarlıdır. Plastik topuk bir metal üzerinde tasarlanmış sıra dışı bir ayakkabı modeli. Ayakkabı günlük giyim için çok fazla görünebilir iken,  en azından özel günlerde  kızlar ve ünlüler lateks giyebilir ve bazı eğlenceli zamanlar için sokaklarda bazılarını görmek için sabırsızlanıyorum. Onlar kesinlikle Dior ‘un  bize büyük bir tutku ve arzu ile yapılmış bir moda aksesuarıdır.

Chanel İlkbahar 2015 Şapkalar

Chanel muhteşem tasarımları ile swooned ve tamamen örgü peçe ve tül kaplı şapkaları izleyicileri aşık etti. Çiçek desenleri spatters ile örme tasarımlar, bir arıcılık şapkasına benzeyen  ise hasır şapkaların etrafında dönen siyah tül ile dikkat çekiyor Modellerin çoğu da  gözlerin ve burun üstünü kapsayan örgü peçe ile süslenmiş şapkalar ile görüldü.


Ayrıca bakınız; 2015 İlkbahar / Yaz Saç Aksesuar Trendleri

Giambattista Valli İlkbahar 2015 başlık parçaları

Bütün Giambattista Valli koleksiyonu Paris’te Moda Haftası ilk günlerinde sunulan, üstünde çok kadınsı yay ile, üst üzerinde bağlı kalın grogren kurdele ile yerine sabitlenir yarım yüz kapsayan benekli peçe giyen modellerinden oluşuyordu. Gerçek saç at kuyruğu olarak arkadan düşük bağlı iken bu aksesuarlar takılıyor.  Siyah fiyonklar ve peçe sofistike ve şık aksesuar görünüm için tasarlanmıştır.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2016 Kış Ayakkabı Modası ve 4 Detaylı İnceleme

Giorgio Armani İlkbahar Takı moodelleri 2015

İnanılmaz yetenekli İtalyan Giorgio Armani resmen tüm kadınları takıları ile büyüledi. Takı şekillerinde çoğunlukla dairesel olan masif damla küpe şeklinde, samimi olmak gerekirse.  bazıları nazik doğanın genel teması ile uygun görünüyor- Dreamcatchers şeklinde. Tüm modellerde takılar bu öğeleri kullandı, ama kesinlikle trendi takip etmek gerekir, büyük olasılıkla disk küpe satışlarında patlamaya neden olacaktır.

Maison Martin Margiela İlkbahar 2015 Koleksiyonu

İster yarım çizme ya da bağcıklı platform topuklar gibi, bu muhteşem parçalar çok dikkat çekti.

Bunları da kaçırmayın; İlkbahar / Yaz 2015 Güzellik Trendleri (Saç- Makyaj)

Check Also

8 Farklı Trend Aksesuar Modelleri

8 Farklı Trend Aksesuar Modelleri | 2021

Bu Yılın Trend Aksesuarları Bir yıla veda ederken, geçmiş sezonların modasına da veda ediyoruz. Bazı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.