Home / Moda / 2015 Yaz Modası 8 Yüksek Bel Bikini Modelleri
2015 yaz modasi yuksek bel retro bikiniler
2015 yaz modası yüksek bel retro bikiniler

2015 Yaz Modası 8 Yüksek Bel Bikini Modelleri

Bu yazın moda Retro bikinileri: En güzel 8 yüksek bel bikini modeli 2015

Güneş gerçekten kendini göstermeye başladı ve havalar artık çok güzel.Tatil, deniz, plaj planları yapmanın tam zamanı!Tüm kusurları kapatan, bacak boyunuzu daha uzun ve ince gösteren Yüksek bel retro bikini modellerine bir göz atmaya ne dersiniz.

2015 moda yüksek bel bikini modelleri, en ünlü markaların yeni tasarımları ile oldukça seksi ve iddialı görünüyor.Sevdikleriniz ile yapacağınız yaz tatili planlarında, hale ne nasıl bir mayo ve bikini giyeceğinize karar vermediyseniz yılın trend yüksek bel bikinilerini bir düşünün.Eğer karın bölgenizde fazla kilolarınız varsa, miyon tipli veya bacak boyunuz kısa ise vücudu harika gösteren bu retro bikini modellerine göz atın.

İlgili; Victoria Secret 2015 Mayo ve Bikini Modelleri


Genel 2015 yılının kadın moda trendleri dikkate alındığında retro hissedeceğiniz harika kıyafetler var,  yüksek belli bikini tasarımları yine tamamen popüler olanlardan. Vücudun diğer bölgelerine daha çekici odağı getirerek, bacaklar daha uzun ve cömert bir büstü kapalı gösteren bu retro, bikini modelleri oldukça Marilyn Monroe tarzı seksi bir görünüm verir .Birçok tasarımcı vücut kusurlarını örtbas ederken konfor ve stil verene mükemmel bikinileri oluşturmak için tercih ettiği yüksek bel bikini modelleri var. 2015 moda yüksek bel bikiniler , modern trendleri ile yazın plajda  günbatımını izlerken sizi  plaj prensesi yapabilir!

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Trendi; Mom Jeanler

1. Dolce & Gabbana Baskılı Bandeau Bikini

Tamamen çekici yüksek belli bikini modelleri  Dolce & Gabbana’nın dikkat çekici tasarımları arasında. Çok renkli baskılı modeller ile tasarımcı renk olarak Mimoza çiçeği tonları, ilham olarak siluet düzeltmek için ’50s yüksek bel külotlarını aldı. Kayışlar, göğüsleri kaldıran tellerin altında bulunan çıkarılabilir destekler. Koyu arka plan üstünde çiçekli baskılar aynı zamanda daha  göz alıcı yapıyor.

2. Yüzücü  Renk Blok Yüksek Bel Bikini

Renkleri  lacivert, bordo ve gök mavisi olmak üzere kaliteli kumaşlar ile hazırlanmış cesur  bikini modelleri de koleksiyonlar arasında en güzelleri arasında.Ayrıca  yüksek bel bikinilerin üst kısmına destek için çıkarılabilir dolgu  sutyen kullanılmış.

3. Dolce & Gabbana Flamenko Baskılı Balenli Yüksek Bel Bikini

Balenli yüksek bel bikini modelleri arasında Dolce & Gabbana’nın  özel bir tasarımı Flamenko hayranlarının dikkatini çekmeye hazır harika bir modeli daha var. Bu bikini 2015 koleksiyonunun bir parçası olan ve desenleri çok daha çekici bir modeli .Bu eğlenceli ve egzotik ya da Avrupa tatil için çok çok mükemmel!

4. ASOS Yaprak Desenli Yeşil Yüksek Bel Bikini

Uygun fiyatlı ve oldukça şaşırtıcı görünümlü yüksek bel bikini modellerini muz yaprağı baskılı, özellikle tropikal tonları ile siyah hatları olan yeşil yaprakların mükemmel kontrastı, beyaz arka plan  yaz için çok eğlenceli görünen tasarımları var. Bacaklar etrafında kesim hala oldukça ağırbaşlı görünüm verirken daha uzun bacak boyu verir, orta boy  yüksek bel bikini altı vücudu  çeker ve mükemmel bir şekil verir.

5. Çilek Baskılı Yüksek Bel Asos Bikini Modeli

Tekrar bir harika ASOS yüksek bel bikini modeli. AÇık pembe tonlarda çilek baskılı bikinisi genç kızlar için çok iddialı görünüyor!

6. Baskılı Balenli Yüksek Bel Bikini

Eğer  muhteşem, şık ve tasarımcı parçaları olan özel fiyatlı bikini istiyorsanız, yüksek bel bikini modeli olarak Tory Burch zevkinize tamamen uygun modellerini görebilirsiniz. Balenli ile güzel şekilli bir  üst,  ve daha iyi destek için de isteğe bağlı kayışları vardır. külot yüksek bel  ama etkin bir en şekilde en güzel vücut görünümü verir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Sonbahar atkı modelleri ve kombinleri 2014 2015

7. Yüksek Bel Delikli Bikini Modeli

Bu modeller, büstiyer bir bikini üstü ve geri dönüşümlü dantel bikini altları üzerine basılmış bir hasat anımsatan koyu yeşil yapraklar altında beyaz arka plan kullanır. Bikini altının yan kısımlarında şeritli delikler ile güzel ve yüksek bel, ve üst ise mükemmel seksi modeller var.

8. Yüksek Bel Cut-out Bikini Seti

Bu bikinilerin en ilgi çekici kısmı cut – out kesikler ile bikini altlarının olması. Siyah renkler çok seksi ve yüksek bel daha düzgün bir siluet sahiptir. Ayrıca bu düz siyah renkler herhangi bir bikini üstü ile de eşleşebilir.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.