Home / Elbise Modelleri / Son Trend Düğün Elbiseleri Modelleri | 2021
Son Trend Düğün Elbiseleri Modelleri | 2021
Son Trend Düğün Elbiseleri Modelleri | 2021

Son Trend Düğün Elbiseleri Modelleri | 2021

En Yeni Düğün Elbiseleri Modelleri

Düğün günü gelinlerin hayatının en mükemmel günleridir.  Yazın havaların iyi olması bu önemli organizasyon için en iyi zamandır. Bu yılın yaz modasında neredeyse  yaz koleksiyonları hazır, bugün sizlere son trend olan moda yazlık düğün elbise modellerinden şık bir koleksiyon hazırladık. Sizde bu özel günde gelinler gibi kusursuz ve sofistike görünebileceğiniz yeni sezon düğün elbise modellerini satın alabilirsiniz. Bu önemli ve çok beklenen günde sadece gelinler değil, aynı zamanda nedime ve gelinin en iyi arkadaşları, akrabaları da mükemmel düğünde en iyi elbiseler  ile şık görünmek için aylar önce hazırlıklara başlarlar.

Düğüne giderken seçilecek olan kıyafet birçok kritere göre seçilir. Sevdiğiniz renk ve modeller, kilo ve boyunuzun durumu, evlenecek olan kişinin size yakınlık derecesi, çift olarak gidecekseniz partnerinizin seçimi vs. vs. gibi konular oldukça karmaşık olarak görülür. Ancak yine de bu yaza damgasını vuran düğün için elbise modellerine göz atmanız gerekir. Fiyat ve performans açısından en uygun elbise modellerini sizler için derledim. Elbise seçtikten sonra takı ve ayakkabı seçimine başlayın bir an önce…

Ayrıca Bakınız; Sırt Dekolteli Elbise Nasıl Giyilir

Koleksiyonlar çoğunlukla en eşsiz ve güzel giysiler ile düğüne gelen misafirlerine sunmayı hedeflerken, bazı kızlar daha sade tercihler yapabiliyor. Bu yılın bohem modasını da elbise modellerinde görebilirsiniz. Beyaz ve bej renginde elbiseler sizi sade ve şık bir görünüme kavuşturacaktır. İpek, saten, şifon bohem elbise modelleri arasında çok şık düğüne giymek için elbiseler bulabilirsiniz.


Bu yaz düğünlük elbise modelleri arasında inanılmaz seçenekleri görebilirsiniz.Yazlık beyaz şık düğünlük elbiseleri sizin genel görünümünüz için zahmetsiz bohem bir dokunuş sağlar. İnce belinizi ortaya çıkarmak için bir kemer kullanabilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  İlkbaharda giyebileceğimiz 35 Şık Tulum Modeli 2016 2017

Abiye Elbise Modelleri

Bu yaz abiye elbise seçerken çok zorlanmayacaksınız. Eski ile yeni modayı harmanlayan bir trend içindeyiz. Dolaptaki elbiseleri değerlendirmenin tam zamanı. Keyfinize göre tül parçalı, payetli, güpür veya çiçek desenli abiye elbise tercih edebilirsiniz. Keyfinize uygun rengarenk abiye modelleri seçebilirsiniz. Uzun elbise seçerseniz benim favorim olan bacak yırtmaçlı elbiselerdir. Uzun bir topuklu ayakkabı ve bacak yırtmacı olan elbiseler kadar şık gösteren az elbise modeli vardır.

Kısa elbiselerde bu yaz gözlemlediğim kadarıyla saten kumaş moda. Payet sevenler için göğüs dekoltesi olan kısa payetli ama rengarenk elbiseler de oldukça ilgi çekici. İster partiye gidin isterseniz düğüne. her iki abiye elbise boyu size hitap etmiyorsa midi boy tercih edebilirsiniz. Ara boy elbiselerde kısaysanız uzun görünebilir, kilolu iseniz daha zayıf görünebilirsiniz. Elbette abiye elbisenin kumaşı ve rengi de bu noktada önemli olacaktır.

Stiletto veya önü açık topuklu ayakkabı abiyenizi ilgi çekici kılar. Takılar ise son noktayı koymak için en büyük avantajınız olacaktır. Genelde gold veya bakır tonlardaki takılar ışıldamanıza yardımcı olacaktır. Ben genelde altın renkli kolye ve küpeleri tercih ediyorum. Eğer nişanlı veya evliyseniz size takılan takıları sergilemek için büyük fırsatınız var demektir kızlaaarrr 🙂

Sizin için düğünde giymelik abiye elbise modellerini galeriye ekledim.

Tesettür Elbise Modelleri

Düğüne giderken tesettür elbise seçmekte zorlanıyor musunuz. Son trend en yeni tesettür elbise modellerine bakın. Renkli giymek sizi şık gösterecektir. İşlemeli, tül detaylı, payetli tesettür abiye elbise modellerinden vazgeçmeyin. Tesettür elbise seçerken en önemli detaylardan biri baş örtüsü seçimidir. Çantanız ve ayakkabınıza da uyacak bir baş örtüsü seçtiğinizden emin olun.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  H&M 2015 "Lovely in Lace" İç Giyim Koleksiyonu

Düğünlerde elbiseniz ile göz alıcı olmak istiyorsanız bu yılın modası olan pudra ve bebe mavisi elbiselere göz atın bence. Göz makyajı yapmayı seviyorsanız elbisenizi ve yüzünüzün güzelliğini öne çıkaracak makyajı tercih edebilirsiniz. Genelde highlighter ve allık hayat kurtarıcı makyaj detaylarıdır. Düğünde ön planda olmak istemiyorsanız nude renklerde makyaj tercih edebilirsiniz.

Tesettür elbise ile kombin yapacağınız başörtüsünü dikkatli seçmeniz gerekir. Genelde zıt renkler uyumlu olarak görülür. Ancak ten renginizi de burada göz ardı etmeyin. Esmer tenliyseniz koyu renk eşarp seçmeyin. Soft renkte makyaj yapıldığında saten ve çok açık olmayan krem, pudra rengi gibi başörtüleri sizi ikon yapacaktır.

Bu yaz düğünlerde hangi tür abiye elbise giymeyi düşünüyorsunuz? Elbiselerin ayakkabı, çanta ve takı kombinlerini nasıl yapacaksınız? Son trend düğün elbiseleri seçerken merak ettiklerinizi veya tavsiyelerinizi yorumlarda yazabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.