Home / Makyaj / 2015 Yaz modası için 15 en iyi ruj renkleri
yaz ruj renkleri 2015
trend yaz ruj renkleri 2015

2015 Yaz modası için 15 en iyi ruj renkleri

2015 yaz modası, dut rengi, kızıl kırmızı, parlak kırmızı,çıplak ruj, barbie pembesi rujlar ile çeşitli renklerde  dudaklarda  daha cesur bir açıklama yapmak için geliyor. Dolce& Gabbana kırmızı dudakları nefis modern görünüyor, Missoni mat turuncu bir ipucu eklerken, klasik kırmızı tonları eski-ama hala çok moda.

Peki 2015 yaz modası ruj renklerini farklı kılan başka rujlar neler? Yumuşatılmış, dudak çizgileri temiz, keskin dudak kenarlarının yerini aldı. “Bu sezon, dudak, zengin ve lüks ama yumuşak kenarlarda aynı zamanda. Bu dağınıklık parmak uçlarınızla veya rengi fırça ile karıştırarak rastgele sürülerek  elde edilir – yumuşak, dolgun bir görünüm elde edin !

Klasik kırmızının çarpıcı ruj tonları bu sezon heyecan verici tek dudak renkleri değildi. Çıplak Pembe tonları,   Barbie-pembe tonları da çok eğlenceli .Zengin, koyu tonlarda da yaz ruj renkleri geliyor.Dut rengi, şarap kızılı, koyu bordo renkleri de çok çarpıcı rujlar arasında.


2015 yaz ruj renklerinde doğal am parlak çıplak ruj renkleri de çok popüler oluyor. Dudak sesi özelleştirilmiş ve parlaklık ile doğal güzellik ön plana çıkarılması hedeflenmiş.Her kadının gerçek güzelliği için çıplak ve parlak rujlar günlük kullanım için harika.

İlgili; MAC İlkbahar / Yaz 2015 Makyaj Güzellik Koleksiyonu

Dior İlk Bahar Yaz 2015 Makyaj Koleksiyonu

Bir önceki yazımız olan Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021 başlıklı makalemizde büyük göz makyajı, dumanlı göz makyajı ve göz altı kapatıcısı hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Yüz Şekline Göre Makyaj Nasıl Yapılır

Check Also

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri | 2021

Evde Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Makyaj yapmak güzellik ve bakımın en önemli parçalarından bir tanesidir. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.