Home / Saç Renkleri / 2015 Yazı’nın En Trend Saç Renkleri
2015 yazinin en trend sac renkleri
2015 yazinin en trend kızıl sac renkleri

2015 Yazı’nın En Trend Saç Renkleri

2015 Yazı’nın En Trend Saç Renkleri Neler ?

Bu yaza yine muhteşem saç renkleri ile gireceğiz. 2015 yazının en trend saç renklerini sizler için yazdık. Mest eden kırmızılar,kahverengiler, bal renkleri, doğal sarılar ile yaza harika bir giriş yapmaya ne dersiniz. Sizinde yeni görünümleri denemeyi seven tarzınız varsabirbirinden güzel saç renkleri sizleri bekliyor. Eğer saçınızda köklü değişiklikler yapmak istiyorsanız mutlaka profesyonel birinden yardım almalısınız. Kadınveblog.com ‘da en trend saç renklerini güncel olarak her zaman takip edebilirsiniz.
Doğal Ombre saç trendi: Bu yaz denemek için saç rengi arıyorsanız doğal duran ombre saç renklerini tercih edebilirsiniz. Ombre saç trendi ve saç ucu gölgesi önümüzdeki yaz çok trend olacak. Özellikle esmer tenli olanlar Ombre saçı mutlaka denemeli. Kahverengi ve karamel ombre saç renkleri bayanlar tarafından en fazla tercih edilen saç renklerinden.

Kızıl saç trendi: Saçları koyu kızıl olanlar bu yaz saçlarınızın rengini kesinlikle açmalısınız. Saçlarınıza zarar vermemek için doğal gölgeler, erik ya da kırmızı tonları sizin için ideal olacaktır. Doğal ve kızıl parlaklık saçlarda gerçekten çok hoş görünüyor.

Kırmızı gölgeli saç trendi: Kırmızı en iddialı ve zor saçlardan biridir. Kırmızı saç rengine doğru gölgeler seçmelisiniz. Hafif kumral ve bakır tonlarını deneyebilirsiniz. Bordo veya kiraz rengi gibi koyu derin mavi tonlu kırmızılar harika bir seçim olur.


Çikolata ve karamel saç rengi trendi: Yaz aylarında güzel görünecek saç renklerinden biri kesinlikle. Bu renkleri elde etmek için bir profesyonel kuaförlerden yardım almalısınız. Karamel rengi temel saç rengi yapılabilir ya da saçınıza parlaklık verecek koyu gölgeler de yapabilirsiniz.

Beyaz sarı saç ( platin)trendi: Yaz aylarında beyaz sarışın renkler özellikle Hollywood yıldızları tarafından çok tercih ediliyor. Beyaz sarı saçlar ve gölgeler için yine profesyonel birine danışmalısınız kesinlikle. Yazın bronz teninizde bu saç renkleri size farklı bir hava katacaktır.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Yılbaşı gecesi için 16 Işıltılı Makyaj Önerisi

Turkuaz saç trendi:Bu kesinlikle çok cesur ve iddialı bir saç rengi. Turkuaz mavisi yaz için çok sevimli bir renk. Bronz bir ten ile de harika görünüyor. Turkuaz rengi saçın dönüşü zor olmaktadır Bu rengi boyamadan önce iyi düşünmelisiniz. Özellikle sarı saçlara dönmek bu saç renginden sonra zordur.
Saçlara sıcak geliyor: Saçlarınızda sıcak tonları tercih ederek güzel bir saç stili elde edebilirsiniz . Örneğin hafif bir kumral, karamel tonları ya da bal rengini tercih edebilirsiniz. Özellikle bronzlaşmış bir tende bu renkler harika görünür.

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Bakır Saç Rengi Ve Modelleri

Bakır Saç Rengi Ve Modelleri | 2021

Bakır Saç Rengine Dair Bilmeniz Gerekenler Bu yıl trend olacak saç renklerinden birisi de bakır …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.