Home / Makyaj / 2015 Yeşil Gözlüler İçin Makyaj Rehberi
yesil gozlulere yakisan makyaj teknikleri ve renkleri 2015

2015 Yeşil Gözlüler İçin Makyaj Rehberi

Yeşil gözlüler için en etkili göz makyajı önerilerimizi derledik.Yeşil gözler en güzel göz renklerindendir.Ve doğru makyaj renkleri ve doğru makyaj teknikle ile dünyanın en güzel kadını olma şansına sahipler.

Yeşil gözlerinizi daha vurgulayıcı ve seksi olmasına ne dersiniz.Göz renginizi ve ten renginizi  baz alıp makyaj renklerinizi seçmeye başlayabilirsiniz.

İlk önce makyaja başlamadan önce yeşil gözlerinize en çok yakışan far renklerini ve makyaj renklerini çok iyi bilmelisiniz.Eğer bunu bilirseniz ve nasıl uygulayacağınızı baştan düşünürseniz daha etkileyici ve derin bakışlara sahip olabilirsiniz.


Yeşil Makyaj Tonları

Yeşil gözleri vurgulayan en güzel renklerden biri yine gözlerinizin rengi yeşildir. Özellikle koyu yeşilden açık yeşile giden far uygulamaları ile gözlerinizi dahada ortaya çıkarabilir ve daha canlı bakarsınız.

Dore -Altın ve Bakır Tonları

Gözlerinize ışıltı eklemek  istiyorsanız, modası hiç geçmeyen altın ve bakı tonlarında göz makyajı yapabilirsiniz… Göz kapaklarınızın ucuna doğru ya da göz pınarlarınızın  diplerine altın ve bakır tonlamalar uygulayabilirsiniz.gözleriniz bu şekilde daha canlı, pırılpırıl bakacaktır.

Eyeliner ve Göz kalemi

Yeşil gözlülere en çok yakışan eyeliner ve göz kalemi renkleri yeşil ile uyumlu olan kahverengi ve gri renklerdir.Hem daha daha doğal hemd çekici bakışlar için bu renkler sizin ana renginiz olsun.Siyah tonları kullanmayın.Ve rimel renginizi yine kahve tonlarında seçin.

Asla metalik renklerde farlar seçmeyin.Gözlerinizin rengi ile hiç uyumlu değildir, bakışlarınıza yorgunluk ekler..Bunun yerine bakır, altın rengi ve kahverengi far renklerini kullanın.

Mor ve Lila Far Renkleri

Yeşil gözlülere en çok yakışan far renkleri mor ile yapılmış gözlerdir.Özellikle fuşya rengine çalan renklerini seçin.Göz renginiz daha seksi ve etkili olmasına yardımcı olur.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Düğün günü gelin makyajı için 5 ipucu !

Bordo Far Renkleri

Bordo rengin en çok yakıştığı gözler hiç şüphesi yeşil gözlerdir.Bakışlarınız daha derin ve vurgulayıcı olması için özellikle sonbahar ve kış aylarında bordo göz makyajını sık sık yapmanızı öneririz…

Göz pınarlarınızın altına da kahverengi ve gri tonlarında uygulayacağınız göz kalemi gözlerinizin rengini dahada ön plana çıkarır.

Bir önceki yazımız olan Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021 başlıklı makalemizde büyük göz makyajı, dumanlı göz makyajı ve göz altı kapatıcısı hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri | 2021

Evde Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Makyaj yapmak güzellik ve bakımın en önemli parçalarından bir tanesidir. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.