Home / Makyaj / 2015 yılında denemeniz gereken 21 Cesur Göz makyajı
makyaj
göz makyajı 2015

2015 yılında denemeniz gereken 21 Cesur Göz makyajı

Bir yıl daha geçti ve bu stillerde başka değişiklikler  anlamına gelir! Siz,  evinizi yeniden dekore edebilir gardırop yenileyebilirsiniz ve saç renginizi değiştirebilirsiniz, öyleyse neden göz makyajınızda yeni geçişler yapmıyorsunuz? Ben ofise bunların çoğunu yapmanızı tavsiye etmem ama bu cesur 2015 göz makyajı modelleri, bir kızın denemesi için en eğlenceli göz makyajları; gece dışarı, ya da bir kız gecesinde yapabilirsiniz! Bu cesur göz makyajı modellerine sizde bir göz atın ve bunlardan herhangi birini denemek için istekli olun!

Ters kedi gözü mkyajı
Hepimiz sevgi dolu ve klasik kedi gözü makyajına tapıyoruz, ama kim bu ters kedi gözü makyajını denemekisteyebi,lir? Bana göre, bu cesur göz makyaj stili egzotik ve ço güzel !

Parlak sarı göz makyajı
Gözlerinize parlak sarı kalın bir eyeliner çekin ! Hatta büyüleyici, genel görünüm için dudaklarınızı da boyayın…


Kurdele şekilli eyeliner sürme
Bu tarz mümkün kılmak için inanılmaz elinizi sabit olması gerekir! İnanılmaz güzel bir etkisi var.

Zümrüt yeşil göz makyajı
Zümrüt benim en sevdiğim renklerden biridir, ama ben bir göz farı olarak kullanmayı hiç düşünmemiştim! özellikle kırmızı ve kızıl saçlara çok yakıştığını düşünüyorum .

Yabani gözler
Bu yay gibi bakan gözleri herkes elde edebilir. Ancak, nereye giderseniz gidin, tüm gözler senin üzerinde olacak!

Gökkuşağı renkli eyeliner
Bu tuhaf, eğlenceli tarzı kesinlikle cesur ve maceracı! Bu çok çılgın görünmeden, gözlerinizi vurgulu yapmak için güzel bir göz makyajı.

Elegant makyaj
Ben bu şık göz  makyajının büyük bir hayranıyım.Bu yüzden belki biraz önyargılı değilim. Ama bu sanatlı göz hem cesur ve güzel  !

Ayrıca bakınız; 2015 Trend Parti Saç Ve Makyaj Önerileri

Kırmızı göz makyajı
Kızıl saç, kırmızı dudaklar, kırmızı göz farı! Kırmızı ile  gözleri kolayca büyük gösterebilirsiniz,  ancak bu  yoğun güzel bir renk biraz cesaret ister.Ama yeni bir yılda yeni bir şey denemek isteyenler için harika olabilir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Eyeliner Nasıl Sürülür?

Parıltılı göz makyajı
Bu göz makyajı oldukça tüm gözler kendi üzerine toplar, ancak parıldıyan gözler ile gerçekten benzersiz ve genç görünebilirsiniz!

Punk göz makyajı

Buharlı punk göz  makyajı çok moda ve çok güzel…Bu Punk göz makyajı gördüğüm hiçbir şeye benzemiyor, kirpik tüyleri ve parlak taşlı göz kapakları yeterince güçlü ve etkili…

Mor ombre
Saça gelince ombre modasını çok gördük ve gerçekten çok şık… ama neden gözler için denemeyelim? Bu mor ombre kadınsı ve tatlı görünüyor!

Festival&Konser göz makyajı
Tatil geçirilen,bir yerde  yıl boyunca harika bir makyaj stili…Yeni şeyler denemek için festival yada konser günlerinde de bu göz makyajı modelini yapabilirsiniz.

Renkli göz makyajı
Bu derin, muhteşem tonlar  muhteşem bakmanızı sağlar, ama özellikle koyu cilt rengine sahip esmerlereçok yakışıyor, Eğer yanlış yapılırsa bir sirk sanatçısı gibi görünebilirsiniz. Eğer bunu iyi yapmak ama güvenli görünmek isterseniz kesinlikle ilk uygulamadan makyaj uzmanından yardım alın!

Orkide rengi makyaj
Orkide 2015 için sıcak bir renktir! Ama neden sadece bu trend ruju kullanıyoruzçg? Bazı parlak, orkide göz farı ile harika bir göz makyajı elde edebilirsiniz.

Gün batımı göz makyajı
Bu görünüm bir gün batımına benzer çarpıcı bir görünüm yaratıyor, bir ombre göz farı ile kedi gözü aşağıda ters birleştiriyor!Sonbahar ve kış ayları için çok ideal bir göz makyajı değil mi?

Yeşil mavi göz makyajı
Bu çarpıcı görünüm hakkında ne düşünüyorsunuz! Mavi ve yeşil göz makyajı birleştirili kullanılabilir  bunu doğru yaptığınız  zaman  muhteşem görünebilirsiniz!

Siyah gece makyajı
Siyah ruj bu görünümü ilginç ve  moda yapmakla kalmıyor, almıyor, karmaşık eyeliner da başka bir seviyeye taşıyor!

Beyaz kirpikler
Sarışın kadınlar genellikle siyah maskara ile muhteşem kirpiklere sahip oluyor, ama ben beyaz kirpikleri muhteşem buluyorum  çünkü bu yıl makyajda cesur renklerkullanmak çok trend.Özellikle beyaz kirpikler, beyaz eyeniler, beyaz maskara çok popüler…

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Genç gözler için 7 muhteşem makyaj hilesi !

Işıltılı ve desenli göz makyajı
Her zaman göz makyajınızda biraz daha ışıltı kullanabilirsiniz! Işıltılı göz farı vurgulu ve sinirli bir kedi gözü ile, bu resimde olduğu gibi ışıltılar ekleyin ve muhteşem bir görünüm elde edin.

Elektrik mavi gözler
Bu yıl popüler olacak başka bir renk ise Elektrik mavisi görünüyor.Çarpıcı görünmek isteyen iddialı bayanlar için harika bir seçim…

2015 MAKYAJ TRENDİ ELEKTRIK MAVI KEDI GÖZLER

Buzlu mavi göz makyajı
Bu buzlumavi makyaj taze ve muhteşem! Bu cesur göz makyajı ile herkesi dondurmuş olacaksınız !

Bu göz makyajı modelleri kesinlikle her gün yapmak için değildir; bazıları sadece deneme ve eğlence için.

Bir önceki yazımız olan Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021 başlıklı makalemizde büyük göz makyajı, dumanlı göz makyajı ve göz altı kapatıcısı hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri | 2021

Evde Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Makyaj yapmak güzellik ve bakımın en önemli parçalarından bir tanesidir. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.