Home / Moda / 2015 yılında Satınalmanız Gereken 3 Ayakkabı Stilleri
2015 yilinda trend satin almaniz gereken ayakkabilar
2015 yilinda trend satin almaniz gereken ayakkabilar

2015 yılında Satınalmanız Gereken 3 Ayakkabı Stilleri

Heyecanla yeni bir yıla girdik, 2015 yılının en iyi üç bayan ayakkabı stilleri tanıtan yazı ve görseller hazırladık, bayanlar sizler için harika yeni ayakkabı trendleri geliyor. Düz ve açık mule ayakkabılar ev deri terliklerini anımsatıyor platform topuklu sandaletler ise stiliniz de çekici ve tutku dolu kombinler ekleyecek , biz denemek için şimdiden heyecan duyuyoruz. 2015 ilkbahar yaz aylarından satın almanız gereken en trend ayakkabı stillerini aöğrenmek için okumaya devam edin.Alışveriş sitelerinde eminim bu ayakkabılara bol bol yer verilecektir.

Ayrıca Düzenli “güncelleme” yapılan moda blogları sayesinde bilgi alabilir, yeni koleksiyon, trendler hakkında her daim güncel bilgilere sahip olabilirsiniz.
İşte bu yılki en havalı ayakkabı trendleri için ilerleyin !

1. Mules / Mule Düz Açık Ayakkabılar

Özellikle ilkbahar aylarında giyebileceğiniz bu mule ayakkabıları asla ayağınızdan çıkarmak istemeyeceksiniz, rahat rahat, şık ve her stile uyan bu mule ayakkabı modelleri ile sizde tanışın!


KEŞFET :sokak tarzı siyah deri mule ayakkabılar ile casual bir stil… kahverengi oversized bir palto, siyah skinny pantolon birlikte gerçekten çok cool bir görünüm !

2. Platform Ayakkabı

KEŞFET : sokak stli , casual bir kombin daha, kahverengi debriyaj çanta , maxi etek ve platform gri sandaletler birlikte güçlü bir stil oluşturmuş !

Modası geçen bir stilettos ile yapılan bir kombin mi ? yoksa topuklu platform ayakkabı ile yapılan havalı bir stil mi ? siz karar verin …

3. Tüm-Beyaz Sneakers ayakkabı

KEŞFET : sokak stili,  casual bir görünüm için şık bir tarz beyaz ve yırtık kot pantolon + beyaz sneakers kombini…

İlgili; Normcore Sokak Modası Stilleri 2015
Pinterest sokak modası stillerinde  çok popüler olan bir ikili,bu rada normcore trendine de görüyoruz.  basit, beyaz spor ayakkabılar normcore trendinin temel parçalarında, basitlik tazelik ama aynı zamanda şıklığı temsil ediyor.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  moda şal takma stiller ve kombinleri 2015

 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Oversize Kazak Kombinleri

Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Oversize Kazak Kombini Nasıl Yapılır? Kış geldi ve havalara soğumaya başladı. Kış mevsiminin şartları oldukça …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.