Home / Diy / 2016 – 2017 Erkek Atkı Bere Modelleri
erkek orgu bere atkı modelleri 2015
erkek örgü bere atkı modelleri 2016 - 2017

2016 – 2017 Erkek Atkı Bere Modelleri

2016-2017 sonbahar kış erkekler için atkı bere modelleri ve örnekleri bu yazımızda !

Bu sonbahar ve kışın soğuk günlerinde hem sıcacık hemde şık duran atkı ve berelerden, erkek arkadaşınıza, eşinize veya oğlunuza erkek örgü atkı ve bere modellerinden örmek ister misiniz. Gerçekten zamansız bir görünüm için siyah, beyaz, krem, kahverengi yanı sıra canlı renklerde klasik örgü bere atkı örnekleri çok işinize yarayacak.benim tercihim bu kış moda olan neon renkler, parlak ve canlı örgü bere ve atkılardan yana. Mesela canlı bir yeşil ile kahverengiyi karıştırıp erkek için örebilirsiniz.Canlı renk turuncular ve maviler 2016 – 2017 erkek örgü bere ve atkı modelleri için yine ideal renkler arasında. Sonbahar Kış mevsimleri arasında erkek arkadaşınıza veya eşinize bir hediye alacaksanız atkı veya bereyi veya ikisini birden hediye seçenekleri arasında güzel bir seçimdir.

Herkes örme giyim için daha fazla model ve seçenek bulabiliyor. Ama erkekler için örgü modelleri ve örnekleri biraz sınırlı kalıyor.Bende bayanlara bu konuda yardım etmek için modayı seven ve yakından takip eden erkekler için harika renklerde ve örneklerde örgü bere ve atkı örnekleri seçtim. Ama benim oğlum veya sevgilim renkli giymeyi sevmez derseniz koyu renklerde ve sade olan erkek örgü bere ve atkı örneklerinden ilham alabilir hemen örmeye başlayabilirsiniz.

Örgü örme konusunda iyi olan tüm kadınlar bu modelleri rahatlıkla kısa sürede örebilir.Erkek örgü bere ve atkı örnekleri daha sade ve düz olduğundan hiç zorlanmadan yapabilirsiniz.ama desenli örgü bere örnekleri olsun derseniz bildiğiniz bir örneği örnek olarak istediğiniz renkte örebilirsiniz. Erkekler daha çok siyah ve lacivert renklerde bere ve atkıları tercih ediyor. Ama siz günlük giyim için renkli örgü bere modellerinden ek olarak yapabilirsiniz.2016 – 2017 sonbahar kış modasında neon renkler ve canlı renkler çok trend. Mavi, turuncu, yeşil gibi canlı renkleri birbiri ile karıştırıp düz olarak veya  lastik örgü bere ve atkı modeli yapabilirsiniz.


Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2016 Erkek Atkı Modelleri ve Örnekleri

Bere ve atkı modelinizi, lastik örgü örmek için 2 düz 2 ters veya ilmek sayısını biraz attırıp daha kalın çizgiler olacak şekilde 5 düz 5 ters örgü ile örebilirsiniz.İpin kalınlığına göre bunu ayarlayabilirsiniz.Yine dümdüz bir örgü karışıp renkler ile örüldüğünde güzel bir desen oluşturuyor. Bu tarz örgü bereler ve atkılar oldukça popüler.

Bunun yanı sıra diğer örgü bere ve atkı örneği seçeneği çizgili modeller.Erkek örgü bere örneğin izi yaparken ilk sıra turuncu ikinci sıra mavi ve üçüncü sıra kahverengi olacak şekilde kısalı uzunlu sıralarda harika bir model çıkarabilirsiniz.İlk sıralarda lastik örgü yaparsanız berenin kafaya daha iyi oturmasını sağlarsınız.

Daha sevgi dolu bakmak için erkek örgü bere ve atkı örnekleri 2016 – 2017 yılında rengarenk modelleri ile çok güzel modellerden seçebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.