Home / Saç / 2016 Bayan 7 Trend Editörün Seçimi Dalgalı Saç Modelleri
2016 Bayan 7 Trend Editörün Seçimi Dalgalı Saç Modelleri
2016 Bayan 7 Trend Editörün Seçimi Dalgalı Saç Modelleri

2016 Bayan 7 Trend Editörün Seçimi Dalgalı Saç Modelleri

2016 Bayan 7 Trend Editörün Seçimi Dalgalı Saç Modellerini bu makalemizde siz değerli KadınveBlogu takip edenler için paylaşıyoruz. 2016 da dalgalı saç modellerine bu konumuza göz atmadan karar vermeyin!

Değerli okurlarımız bugün sizlerle dalgalı saç modelleri ile yine farklı bir konu eşliğinde buluşuyoruz. Bugün ki sizlere birtakım bilgilerimizi aktaracağımız konu ise 2016 yılının dalgalı saç modelleri hakkında olacaktır. Dalgalı saç tüm dünya tarafından beğenilen saç yapıları arasında yer almaktadır. Aynı zamanda tüm yüz şekillerine ve her yaştaki bayanla mükemmel bir uyum yakalaması ile ön plana çıktığı birçok saç stiline de uygun bir yapısı bulunmaktadır. Hal böyle olunca bizlerde kadınveblog olarak en iyi  dalgalı saç modellerini araştırarak sizlerin huzuruna sunmuş bulunmaktayız. Şimdi dilerseniz sizlerle beraber bu saç modellerini inceleyelim.

2016 Bayan 7 Trend Editörün Seçimi Dalgalı Saç Modelleri
2016 Bayan 7 Trend Editörün Seçimi Dalgalı Saç Modelleri

İlk olarak dalgalı saçlarınız ile kısa bob tarzını deneyebilirsiniz. Özellikle dalgalı kısa bob saç stili oldukça şık durmaktadır. Bu saç modelini günlük hayatınızda da rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Sizlerde eğer yukarıdaki fotoğraftaki dalgalı saçlarınızı bu modele getirebilirsiniz.

Orta Dalgalı Saç Kesimleri Bayan
Orta Dalgalı Saç Kesimleri Bayan

İkinci olarak ise yukarıdaki fotoğraftaki gibi dalgalı saçlarınızı düz bir modele getirdikten sonra saç uçlarınızı dalgalı hale getirerek oluşturabilirsiniz. Dilediğiniz her türlü aktiviteye bu saç modeli ile katılabilirsiniz. Şık ve zarif görüntüsü ile ön plana çıkan bu saç modeli dalgalı saçlarınız için ideal seçimler arasında yer almaktadır.


Dalgalı Saç Kesim Modelleri Bayan
Dalgalı Saç Kesim Modelleri Bayan

Üçüncü olarak ise yukarıdaki gibi dalgalı saçlarınızı ikiye ayırdıktan sonra saçlarınızın bir kısmını kabartarak bir saç modeli oluşturabilirsiniz. Kış aylarında olduğumuzdan dolayı saçlarınızda renkli bir taç gibi  bir aksesuara yer vererek fark yaratabilirsiniz. Yaratıcılığınızı konuşturduğunuz bu saç modeli ile tüm dikkatleri üzerinize çekeceksinizdir.

Dalgalı Saç Modelleri 2016 Bayan
Dalgalı Saç Modelleri 2016 Bayan

Dördüncü olarak size önerebileceğimiz bir diğer tavsiye ise örgülü saç modelleridir. Oldukça basit ve zahmetsiz olan bu saç modeli ile dalgalı saçlarınız uyum içerisinde olacaktır. Kendinizi yorgun veya kötü hissettiğiniz ya da aceleniz olduğu bir gün bu saç modelini tercih edebilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Okul İçin Son Moda Saç Stilleri 2016
Kısa Dalgalı Saç Modelleri Bayan
Kısa Dalgalı Saç Modelleri Bayan
Dalgalı Saç Modelleri Kesimi
Dalgalı Saç Modelleri Kesimi

Bir diğer seçenek ise topuz modelleridir. Kadınsı ve romantik bir hava katan bu saç modelini daha çok davet gibi aktivitelerde tercih edebilirsiniz. Bu tarz bir saç modelinde saç bandları kullanmak çok akıllıca olacaktır. Saç bandları sizi daha şık göstermeye etkileyici olmanıza yardımcı olacaktır.

Uzun Dalgalı Saç Modelleri
Uzun Dalgalı Saç Modelleri

Son olarak ise sizlere prenses dalgası saç modelini önerebiliriz. Son zamanlarda tarihi dizi ve filmlerle birlikte popülerliğini arttıran prenses dalgası saç modelini sizlerde deneyebilirsiniz. Saçınız ne kadar uzun ise o kadar etkileyici bir görünüme sahip olacaksınızdır.

Eğer saçlarınızı dalgalı bir şekle sokmak isterseniz. Saçı dalgalı yapma yöntemleri makalemizi incelemenizi tavsiye ederim.

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.