Home / Saç Modelleri / 2016 Bohem Saç Modelleri
2016 Bohem Saç Modelleri
2016 Bohem Saç Modelleri

2016 Bohem Saç Modelleri

2016 Bohem saç modelleri ve 2016 yılında da halen moda olan bohem uzun dalgalı saç modellerini deneyin! Bohem tarzı kadınları diğer kadınlardan ayıran yegane bir tarzdır.

Sevgili takipçilerimiz bohem yaşam tarzı zaman geçtikçe popülerliğini giderek arttırmaktadır. Bu denli her alana yayılan bohem yaşam tarzı kendisine saç dünyasında da yer bulmaktadır. Bohem tarz genellikle rahatlığı ele alan ve dağınık olmayı prensip edinen bir akımdır. Dolayısıyla saç dünyasında da bu rahatlık ve dağınıklık ön plana çıkarılarak saç modelleri tasarlanmıştır. Ki bu tarz ünlüler tarafından da çok tutulmuştur. Ve tüm kızların ve erkeklerin beğenisini kazanmıştır.

Son olarak ise bohem yaşam tarzı saç modelleri yaz aylarına giderek trend haline gelmiştir. Ve doğal düz saçlarınız bohem yaşam tarzına oldukça uygundur. Sizlerde uzun ve düz saçlarınızı aksesuarlarla süsleyip sokaklarda boy gösterebilirsiniz.


Bir sonraki parti için bohem dalgalı saç modellerini denemek ister misiniz? Ben bohem saç modellerinin, en iyi seçim olacağını düşünüyorum. Kadınların hayran olduğunu son dönemlerin trend bohem dalgalı saç modelleri içinde örgüler sizi daha romantik ve hoş bir görünüm ekliyor.Bugün, sizlere evde kolayca yapabileceğiniz  bazı şık bohem dalgalı saç modelleri sunmak istiyorum.

Uzun bohem dalgalarda saça hayat getirmek için lüks bukleleri var.  Bukleler ne boyutta olursa olsun, onlar büyüleyici bakmak için yeterince hareketli. Onlar herhangi bir yüz şekli ile uyumlu ve çekici bir yüz için en ideal saç modellerinden.

Kadınlar saçlarında bohem dalgaları ile daha güzel ve şımarık görünüyor. Böyle bir saç modeli için stil zaman, sadece bohem dalgalar için ihtiyacınız olan  karar vermeniz Bunun için aşağıdaki bohem dalgalı saç stillerini görmelisiniz. Gelin şimdi makalemizin devamını okuyarak 2016 yılındaki şık bohem tarzının saç modellerini inceleyelim.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Dağınık At Kuyruğu Saç Modelleri

 

 

Bohem Saç Stilleri 2016
Bohem Saç Stilleri 2016

Eğer saçlarınız uzunsa bohem tarza uygun olarak saç akseusarları kullanarak şık bir hal alabilirsiniz. Bohem yaşam tarzını komple uygulamaya ne dersiniz ? Rahatlık ön planda olduğu için bir elbise ve uzun bohem saç modelinizle tüm gözleri üzerinize çevirebilirsiniz.

Bohem Saç ve Gözlük Tarzı
Bohem Saç ve Gözlük Tarzı

2016 yılının en popüler saç renklerinden olan çilek sarısı rengini bohem tarzda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yukarıdaki fotoğrafta da olduğu üzere bir güneş gözlüğü ile kombin halinde kullanarak güzelliğinize güzellik katabilirsiniz.

Bohem Tarz 2016 Saç Modelleri
Bohem Tarz 2016 Saç Modelleri
Kendinizde Bohem Hava Estirin
Kendinizde Bohem Hava Estirin

2016 yılında etki alanını giderek genişleten örgüler kensine bohem tarzda da yer bulmaktadır. Bohem yaşam tarzındaki rahatlık ile çok uyumlu hale gelen örgülerden sizlerde yukarıdaki gibi yan örgü modelini kullanabilirsiniz. Oldukça kadınsı görünen bu tarzı sizlerde 2016 yılında mutlaka denemelisiniz.

Bohem Her Yerde İlgi Çeken Saç Modelleri
Bohem Her Yerde İlgi Çeken Saç Modelleri

 

Sarışın Dalgalar

Kahverengi Dalgalar

Şık kaküller ile örgülü dalgalar

Düz kaküller ile sarışın dalgalar

Zarif Dalgalar

Dağınık Dalgalar

Ombre dalgalar

örgülü bohem dalgalar

Esintili Dalgalar

Örgülü Kaküller ile Boho Dalgalar

Bohem Dalgalar

Tepeden topuz ile aşağıda dalgalar

 

Bir önceki yazımız olan Yüzü İnce Gösteren Saç Modelleri | 2021 başlıklı makalemizde dağınık topuz, salaş atkuyruğu ve salaş topuz hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kahküllü Saç Modelleri

Kahküllü Saç Modelleri | 2021

Kahküllü Saç Modelleri Nelerdir? Güzel ve bakımlı kadınlar, bugün sizlere en çok beğenilen ve kadınlara …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.