Home / Kombinler / 2016 Bol Jean Modelleri ve Kombinleri Bayan
2016 Bol Paça Jean Kombinleri Bayan
2016 Bol Paça Jean Kombinleri Bayan

2016 Bol Jean Modelleri ve Kombinleri Bayan

2016 Bol jean kombinleri ve bayan modellerini bu yazımız da siz değerli KadınveBlog takipçilerimiz için derledik. Bol jean kombinleri galerisini incelemenizi tavsiye ederim.

Değerli okuyucularımız bugün sizlerle yine farklı bir konu ile buluşuyoruz. Bugün sizlerle bilgi alışverişi yapacağımız konu ise 2016 yılında moda olacak bol jeanlerin tasarımı ve kombinleri olacaktır. 2016 yılına yaklaştığımız bu günlerde artık bol jeanler eskisi gibi çok fazla tercih edilmektedir. Rahatlığıyla ön plana çıkan bol kotlar genellikle rapçiler tarafından kullanılsa da bu senenin sokak tarzında kendisine önemli bir yer bulacaktır. Hemen hemen tüm kıyafet ve aksesuarlarla mükemmel bir uyum yakalayan bu bol jeanler rahat olmakla birlikte şık bir görünüm kazandırmaktadır. Bizlerde sitemiz kadın ve blog olarak 2016 yılında moda olacak bu bol kotların birçok tasarım ve kombinlerini araştırarak tüm bayanlara yardımcı olmak istedik. Şimdi dilerseniz aşağıda fotoğraflar halinde bu  tasarım ve kombinleri inceleyelim.

2016 Bol Jean Modelleri
2016 Bol Jean Modelleri

 

İlk olarak yukarıdaki gibi bol jeanlerinizi kış mevsiminde ceketleriniz ve botlarınızla kombinleyerek hem şık hem de rahat bir görünüm kazanacaksınızdır. Ayrıca botlarla tercih ettiğiniz zaman bol paça kullanmaya özen gösteriniz.


2016 Bol Jean Modelleri ve Kombinleri
2016 Bol Jean Modelleri ve Kombinleri

İkinci olarak ise yukarıdaki gibi bol jeanlerinizi havanın çok soğuk olmadığı kış mevsiminde uzun kollu bluzlarınızla tercih edebilirsiniz. Ancak sade  takılmayı sevmiyorsanız bu kombini güneş gözlükleri , fular gibi aksesuarlarla kullanabilirsiniz.

2016 Bol Jean Kombinleri
2016 Bol Jean Kombinleri

Üçüncü olarak ise yukarıdaki gibi Johhny Deep’in öncüsü olduğu bol jeanlerinizi gömleklerin-izle kullanarak tarzınızı ortaya koyabilirsiniz. Erkeksi gibi dursa da kadınlara da oldukça fazla yakıştığı tüm moda tasarımcıları tarafından belirlenmiştir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 İlkbahar yaz modası Jean / kot trendleri
Jean Modelleri ve Kombinleri Bayan
Jean Modelleri ve Kombinleri Bayan

Dördüncü olarak ise bol jeanler sokak tarzına oldukça uygun durumdadır. Bol jeanlerinizi kazaklarınız la tercih ettikten sonra spor ayakkabınızla kombinleyerek sokak tarzına damganızı vurabilirsiniz.

Bol Jean Kombinleri 2016
Bol Jean Kombinleri 2016

Beşinci olarak ise yukarıdaki gibi bol jeanlerinizi blazer ceket ve topuklu ayakkabılarınızla tercih ederek ofiste moda ikonu olarak anılabilirsiniz. Ayrıca bu tarzı sokakta da benimseyerek adınızdan söz ettirebilirsiniz.

Jean Kombinleri 2016
Jean Kombinleri 2016

Altıncı olarak ise bol jeanleriniz jean gömlek ve jean ceketler ile bir tarz oluşturarak göz kamaştırabilir siniz.

2016 Tarz Jean Kombinleri Bayan
2016 Tarz Jean Kombinleri Bayan

Son olarak bol jeanlerinizi yaz mevsiminde de kullanabilirsiniz. Özellikle bol olmasından dolayı rahat ve serin tutmaktadır. Bu nedenler yaz mevsiminde kullanımı oldukça yaygın olacaktır.

Değerli okuyucularımız son senelerde skinny ( Dar ) jeanlere oldukça fazla ilgi duyulmaktadır. Artık herkes gibi skinny jean kullanmayıp fark yaratmanın vakti gelmiş bulunmaktadır. Sizler için bol çaplı jeanlerle oluşturulan tasarım ve kombin galerisi oluşturduk . Dilerseniz bir fikir sahibi olmak isterseniz galerimize göz atabilirsiniz.

En Güzel 2016 Bol Jean Modelleri ve Kombinleri Bayan Galerisi;

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.