Home / Kombinler / 2016 Çizme Kullanımı ve Kombinleri
Bayan uzun çizmeler
Bayan uzun çizmeler

2016 Çizme Kullanımı ve Kombinleri

2016 Çizme kullanımı ve kombinleri detaylı bir şekilde anlatmaya çalışacağız. Bu seneye damga vuracak çizme kombinlerini galerimizde derledik incelemenizi tavsiye ederiz.

Sevgili okuyucularımız bugün sizlere yine farklı bir konu hakkında çeşitli bilgiler sunacağız. Evet değerli okuyucularımız bugün ki konumuz 2016 yılında çizme ve botlarımızı kombinlerimizde nasıl kullanmamız gerektiğine dair bilgiler olacaktır. Bu aylarda soğuk havanın etkisini göstermesi ile birlikte yavaş yavaş kışlık ayakkabılarımızı kullanmaya başladık. Bu ayakkabılar arasında çizmeler ve botlar da yer almaktadır. Kadın ve blog olarak ekibimiz bu soğuk aylarda çizme ve botlarla nasıl bir kombin oluşturabiliriz diye bir araştırma gerçekleştirdiler. Bu soğuk havalarda hem korunmak hem de şık bir görünüme sahip olmak istiyorsanız sizler için derlediğimiz kombin tasarımlarına göz atmanızı öneririz. Dilerseniz sizlerle beraber sitemiz çalışanları tarafından hazırlanan bu şık kombinleri inceleyelim.

Bayan uzun çizmeler
Bayan uzun çizmeler

Yukarıda gördüğünüz bu kombin sonbahar kış mevsimi için harika bir kombindir. Bu kombinde yer alan kahve renk tonu bu mevsim için mükemmel bir seçimdir. Kahve çizmelerinizi veya botlarınızı bu kombindeki gibi kullanarak sizlerde sokaklarda tarzınızı konuşturabilirsiniz.


Uzun çizme kombinleri
Uzun çizme kombinleri

Değerli okuyucularımız sizlerde bu mevsimde daha kadınsı görünmek istiyorsanız yukarıdaki kombindeki gibi elbisenizin altına uzun çizmelerinizi ve botlarınızı tercih etmelisiniz.

2016 Uzun çizmeler
2016 Uzun çizmeler

Havanın soğuk olmadığını düşünmediğiniz zaman yukarıdaki kombindeki gibi hafif beyaz elbiseler tercih ederek çizmelerinizle kombinleyebilirsiniz. Sizlerde bu tarzı mutlaka denemelisiniz.

2016 Uzun çizme modelleri
2016 Uzun çizme modelleri

Değerli okuyucularımız bu kombindeki gibi eteklerinizin altına uzun çizmelerinizi tercih ederek tarzınıza şıklık katabilirsiniz.Oldukça zahmetsiz ve şık olan bu kombini sizlerde mutlaka denemelisiniz.

2016 Çizme modelleri
2016 Çizme modelleri

Değerli okuyucularımız bu kış biraz farklı görünmek istiyorsanız blazer kabanlarınızın altına etek ve çizme tercih edebilirsiniz. Böylece tüm kış sezonu boyunca moda ikonu olarak anılacaksınız.

2016 Bayan bot
2016 Bayan bot

Bu kış sezonunda yakalı kazaklar oldukça moda olacaktır. Sizlerde kış kapınıza dayanmadan bu kazaklardan gardırobunuzda bulundurunuz. Daha sonra bu kazaklarınızı şort veya eteklerinizle birlikte uzun çizmelerin izle kombinleyerek bu kışa damganızı vurabilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Salaş overize kazak ile sokak stili kombin önerileri

Sevgili okuyucularımız diğer kombinlerimize göz atarak bu kış sezonu modası hakkında birtakım fikir sahibi olarak sokaklarda tarzınızı ve şıklığınızı konuştura bilirsiniz.

2016 Çizme Kullanımı ve Kombinleri Galerisi;

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.