Home / Saç / 2016 Dalgalı Saç Modelleri ve Fikirleri
2016 Dalgalı Saç Modelleri ve Fikirleri
2016 Dalgalı Saç Modelleri ve Fikirleri

2016 Dalgalı Saç Modelleri ve Fikirleri

2016 Bu sene dalgalı saç modelleri galerimiz de ve resimlere göre editör fikirlerini konumuzda anlatmaya çalıştık. Dalgalı saç modelleri kimlere yakışır makalemizde!

Sevgili okurlarımız nisan ayının son günlerini yaşadığımız bugünlerde yaz mevsiminin hava koşullarını yaşamaktayız. Nitekim yeni bir sezona girdiğimizden ötürü yaz sezonunu farklı trendlere sahip olacaktır. Ayrıca kadınlarda her sezonda farklı bir saç stili tercih etmektedirler. Bu nedenle bu aralar yeni bir saç stiline geçiş dönemidir. Sürekli yeni bir saç stili hakkında bir arayış içinde olan kadınlara dalgalı saç modellerini önermekteyiz. Dalgalı saç modelleri bu sene popülerliğini arttırarak kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilecektir. Gelin şimdi birbirinden şık dalgalı saç modellerini inceleyelim.

Galerideki birinci resimde dalgalı saç modelleri kısa ve uzun saç yapısının ikisine de uygundur. İlk olarak yukarıdaki  gibi bu yaz kısa dalgalı bir bob saç modeline yönelebilirsiniz. Yazın sıcak havasında bu saç modeli sizi oldukça serin tutacaktır. Ayrıca bu saç modeli sizi olduğunuzdan daha genç kılacaktır.


Galerideki birinci fotoğrafta bu yılın trendi olan ombre  saç tarzı dalgalı saç stilleri ile mükemmel bir uyum sağlamaktadır. Ayrıca erkekler tarafından çok beğenilen ombre saç tarzı ile dalgalı saçlarınız sizi oldukça şık ve güzel gösterecektir.

Aşağıda üçüncü bir seçenek ise yukarıdaki gibi orta boylu bir saç yapısına sahipseniz dalgalı bir saç modeli tercih edebilirsiniz. Hemen hemen dalgalı saç modelleri tüm saç renkleri ile uyum sağlamaktadır. Oldukça kadınsı duran dalgalı saç modellerini sizlerde bu yaz mutlaka denemelisiniz.

Dördüncü resimde 2016 yılında fark yaratmak istiyorsanız bu saç modeli tam sizler için. Yukarıdaki gibi saçlarınızı ayırıp bir kısmını düz bir kısmını dalgalı modelini uygulayınız. Son olarak da ince bir örgü ile saçlarınızı süsleyin. Eminim bu saç modeli ile birçok erkeğin başını döndürecek sinizdir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Isırgan Yağının Saça Faydaları

Beşinci fotoğrafta son olarak ise uzun saçlara sahipseniz yine dalgalı saç modellerinden birini tercih edebilirsiniz. Dalgalı saç modelleri uzun saçlara çok yakışmakla birlikte erkeklerinde fazlasıyla dikkatini çekmektedir.

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.