Home / Saç / 2016 Düğün için Gelin Başı Saç Modelleri
2016 Kısa Düğün Saç Modelleri
2016 Kısa Düğün Saç Modelleri

2016 Düğün için Gelin Başı Saç Modelleri

2016 hangi gelin saçı ve saç modelleri moda? Kısa saçlar için gelin saçı nasıl olmalı? Düğün için derlediğimiz 2016 gelin saçı modellerine göz atmanızı tavsiye ederiz!

Her genç kızın hayalidir gelin olmak. O tatlı telaşlar heyecanlandırır insanı. Genç kızların en zor seçimidir gelinlik. Gelinlikten sonra diğer önemli iş ise kesinlikle saç ve makyajıdır. Saçlarımızın duruşu bizi ifade etmesi nasıl bir gelin başı modeli seçeceğimiz en az gelinlik kadar önemli bir unsur. O yüzden düğün günü acaba nasıl bir gelin olcam? Saçım nasıl olcak? Nasıl bir izlenim bırakacağım? Acaba güzel olacak mı? Bana yakışacak mı? Topuz mu tercih etsem? Yoksa dağınık bir model mi? Aksesuar kullansam mı? gibi birçok soru kafamızı karıştırır. Gerçekten de gelin adayları için zor bi karar.  Bu yüzden düğün günü gelip çatmadan kuaför işlerimizi yaptıracağımız saç modelimizi asla son güne bırakmamanızı öneririz. Mutlaka önce bir provadan geçmenizi söyleyebiliriz. En azından size yakışıp yakışmadığını görmüş olup fikir edinirsiniz. Böylelikle kuaförünüz dende yardım almış olur daha iyi bir sonuca ulaşabilirsiniz. Kafanızdaki o soru işaretlerindende biraz olsun kurtulmuş olursunuz. Ayrıca gelin başı için farklı saç aksesuarlarda dikkatinizi çekebilir. Saçlarınıza farklı bir duruş katan çiçekler ya da taşlı şık aksesuarlarda kullanabilirsiniz. Saçınızda kullanacağınız aksesuarlarda daha farklı bir görünüm dikkat çekici bir hal alacaktır. Aşağıda sizler için derlediğimiz 2016 Düğün için Gelin Başı saç modelleri Galerimize bakmanızı tavsiye ederiz.

2016 yılı Hangi Saç Modelleri Moda?


2015-2016 senesi saç modelleri masum, cesur ve çekici görünen saç modelleri bir araya getirmiş. Dalgalı 2016 kısa saç modelleri uğraşılmadan rahat, doğal modellerin yılı olmuş sanki. Spor ve şık bir görünüm elde etmek isteyen bayanlar ile keskin bir görünüm sahibi olmak isteyen bayanların tercihi 2016 saç modellerinde seçenek çok fazla. 2016 saç modellerinde yeni model olan örgülü saç modeli ise yılın trendi konumunda. Belerin topuz ve dağınık doğal duran gelişigüzel toplama saç modelleri yine trend saç modelleri arasında. Ombre yapılmış saçlar; sarı renk, karamel ve kızılımsı tonda renkler ise bu senenin trend renkleri konumunda.  Çene hizası kesilmiş küt saçlar ise bu sene şimdiden çok sevilen modeller arasında.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Hızlı Saç Uzatan Yağlar

2016 Kısa Düğün Saç Modelleri

2016 yılının yaz sezonuna girdiğimiz bugünlerde birçok çift evliliğe adım atmaktadırlar. Çift için çok önemli bir an olan düğünler kadınlar için farklı bir değer taşımaktadır. Kadınların düğünlerinde önemsedikleri iki önemli unsur bulunmaktadır. İkisi de çok bilindik olan unsurlar gelinlik ve saç modelleridir. Kadınlar neredeyse evlenmeden aylar öncesinde gelinlik ve saç modelleri hakkında araştırmalar yapmaktadırlar. Kadınların hayatlarındaki en çok zorlandığı kararlardan olan saç modeli konusunda bizlerde sizlere yardımcı olmak istiyoruz. Şimdi gelin 2016 yılında düğünlerde en çok kullanılan kısa saç modellerini fotoğraflarla inceleyelim.

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.