Home / Diy / 2016 Erkek Atkı Modelleri ve Örnekleri
2016 Erkek Atkı Modelleri ve Örnekleri
2016 Erkek Atkı Modelleri ve Örnekleri

2016 Erkek Atkı Modelleri ve Örnekleri

2016 Kışı çok sert geçeceğe benziyor! bu nedenle 2016 erkek atkı modelleri ve örneklerini bugün siz değerli takipçilerimizle bu yazımızda paylaşıyoruz!

Bu kışın soğuk günlerinde eşinizi, oğlunuzu, arkadaşınıza veya sevgilinize sıcacık hemde şık durak atkılardan örmek veya satın alıp hediye etmek istemez misiniz. Bizim tercihimiz bu kış moda olan haki ve mat renkteki atkılar. Örecek bayanlar için örneğin kahve ve yeşili karıştırıp örebilirsiniz. Canlı renk tercihinde olanlara tavsiyem ise mavi ve turuncu renkler 2016 erkek atkı modelleri için bu senede ideal renkler olarak tercih edebiliriz. Hanımlar için örgü atkı modellerinde seçenekler çok fazla, bir çok model mevcut. Lakin erkeler için örgü atkı modelleri ve örnekleri biraz limitli kalmakta. KadınveBlog olarak bu konuda size yardım amaçlı 2016 atkı modelleri için en beğendiğimiz örnekleri seçtik. Modellerden hafif çiçekli ve renkli olanlarını benim arkadaşım, sevgilim, oğlum, babam veya kocam bu modelleri kullanmaz diyorsanız.  2016 erkek atkı modelleri galerisinde bu sene siz değerli takipçilerimiz için daha koyu ve sade atkı modellerine yer verdik. Bunlar ilham alabilir ve hemen örmeye veya mağazasından satın alabilirsiniz. Örgü atkı modellerini örgüde iyi olan hanımlar bu modelleri zorlanmadan kısa sürede örebilirler. Erkek atkı modelleri modelleri genelde düz ve sade olduğu için zorlanmadan örebilirsiniz. Fakat daha profesyonel hanımlar için desenli atkı örgü modellerini tercihinize göre bu senenin renklerinde örebilirsiniz. Erkekler genel olarak gri, siyah ve lacivert renklerde atkı modellerini seçiyor.  Bu tarz erkekler için sizlere mat renklerde bir seçim yapmanızı öneriyorum. Atkı modelinizi lastik örgü metodunda örmek isterseniz 2 düz 2 ters veyahut ilmek sayısını biraz fazla tutup daha kalın çizgiler elde etmek şeklinde 5 düz 5 ters örgüyle de örebilirsiniz. Kullandığınız ipin kalınlığı bunu ayarlama da önemli bir faktördür. İsterseniz düz olarak bir örgü ile karışık renkler ile örüldüğü zaman kendi kendine doğal bir desen oluşturmakta. Bu tür atkılar bu sene de moda.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 renk trendleri: ilkbahar yaz modası

Bunlardan ziyade diğer örgü atkı modeli tercihiniz çizgili atlı modelleri olabilir. Sizler için hazırladığımız En güzel 2016 erkek atkı modelleri ve örnekleri galerisini incelemenizi tavsiye ederiz.

Atkı Modelleri 2016
Atkı Modelleri 2016
Atkı Modelleri 2016
Atkı Modelleri 2016
Atkı Modelleri 2016
Atkı Modelleri 2016
Atkı Modelleri 2016
Atkı Modelleri 2016
Atkı Modelleri 2016
Atkı Modelleri 2016
Atkı Modelleri 2016
Atkı Modelleri 2016

En Güzel 2016 Erkek Atkı Modelleri Galerisi;

En Şık 2016 Erkek Örgü Atkı Modelleri ve Fikirleri Galerisi;

Daha fazla seçenek ve ilave bere modellerinide görmek isteyen takipçilerimiz için geçen senenin Erkek örgü atkı bere modelleri için buradan


Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.