Home / Kombinler / 2016 Etek Kombinleri ve Detaylı İnceleme
Cesur etek kombinasyonu
Cesur etek kombinasyonu

2016 Etek Kombinleri ve Detaylı İnceleme

2016 Etek kombinleri ve detayli incelemeleri ve 2016 yılında trend olabilecek stillerini siz değerli Kadınveblog takipçilerimiz için araştırdık.

Sevgili okuyucularımız bugün yine farklı bir konu ile sizlerle buluşuyoruz. Bugün ki konumuz 2016 yılında moda olabilecek etek tasarımlarını inceleyeceğiz. Yapılan araştırmalara göre arama motorlarında 2016 etek modası nedir sorusu oldukça üst seviyelerde seyretmektedir. Kadınveblog olarak sizin bu merakınızı karşılamak için sitemiz çalışanları tarafından hem yurt içi hem yurt dışı gerçekleştirilen çalışmalarla birlikte sizlere 2016 etek tasarımları hakkında birtakım bilgiler sunacağız. Dilerseniz 2016 yılında moda olacak etek tasarımlarını incelemeye başlayalım.

Evet sevgili okurlarımız ilk etek tasarımı aşağıda gördüğünüz gibi asimetrik ve uzun bir etek stilidir. Önümüzdeki yıl oldukça moda olacak bu etekleri örme kazaklarınız la kombinledikten sonra uygun bir ayakkabı seçerek sokaklarda adınızdan söz ettirebilirsiniz.


2016 Uzun etek kombinleri
2016 Uzun etek kombinleri

Aşağıda gördüğünüz yüksel belli asimetrik tasarımlı eteklerde moda dünyasına damgasını vuracaktır. Bu etek tasarımlarınızı gömlek ve uzun çizmelerinizle tercih ederek seksi ve kadınsı bir havaya bürünebilirsiniz.

Etek Kombinasyonları ve 2016 trend olabilecek kombinler
Etek Kombinasyonları ve 2016 trend olabilecek kombinler

Bu stildeki asimetrik eteklerinizi aşağıdaki gibi ofis ortamlarında salaş bir tişört ve takım elbise ceketi ile uyum sağlayarak kullanabilirsiniz. Ayrıca bu stille birlikte ofisinizde moda ikonu diye anılacaksınız.

Cesur etek kombinasyonu
Cesur etek kombinasyonu

Sevgili okurlarımız asimetrik etekleriniz bohem yaşam tarzı oldukça uyumlu olduğundan aşağıdaki gibi rahat bir kombin oluşturabilirsiniz.

2016 Etek Kombinleri ve Detayli İnceleme
2016 Etek Kombinleri ve Detayli İnceleme

Bu tip asimetrik eteklerinizi jean ceketlerinizle kombinleyerek sokak tarzınızı oluşturabilirsiniz. Sokak tarzı tercih ettiğinizde güneş gözlüğünü kullanmanızı öneriyoruz.

Etek kombinleri nasıl yapılır
Etek kombinleri nasıl yapılır

Bu stildeki eteklerinizi kışın olduğu gibi yazın da tercih ederek şıklığınızı ortaya koyabilirsiniz. Zahmetsizce ve kolayca aşağıdaki gibi bir kombinle tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.

Etek kombinleri 2016
Etek kombinleri 2016

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Asimetrik Etek Kombinleri

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.