Home / Moda / 2016 Kazak Trendleri ve Kombin İncelemeleri
Bayan kazak gömlek kombinleri
Bayan kazak gömlek kombinleri

2016 Kazak Trendleri ve Kombin İncelemeleri

2016 Kazak trendleri ve kombin incelemelerini konu ile ilgili resimler ile detaylı olarak yapmaya ve bu yıl ki kazak modası hakkında bilgiler vermeye çalıştık.

Sevgili okuyucularımız bugün sizlere yine farklı bir konu hakkında bilgiler sunacağız. Bugün ki konumuz bu aylarda yavaş yavaş soğuk havanın etkisini göstermesinden dolayı kışlık kıyafet olarak tercih ettiğimiz kazaklardır. Hemen hemen tüm bayanların tercih ettiği ve gardırobunda bulundurduğu bu kazakların 2016 yılında hangilerinin trend olacağı hakkında bilgiler vermeye başlayalım.

Sevgili okuyucularımız 2016 yılında havaların daha soğuk ve kışın daha çetin geçeceğinden dolayı kazak kullanımının oldukça fazla artacağını düşünüyoruz. Kazakların hem sıcak tutması hem şık görünmesinin de çok fazla tercih edilmesine etken rol oynamaktadır. Bu sene sizlerde kış ve sonbahar aylarında kazak tercih etmelisiniz. Çünkü kazaklar etek, pantolon,jeanlerle uyum sağlayarak harika bir kombin oluşturmanıza yardımcı olmaktadır. 2016 yılının kazak modasında ilk olarak parlak renklerle birlikte klasik tonlardaki renkler başı çekmektedir. Dilerseniz günlük veya geceleri tercih edebileceğiniz kazak tasarımlarını birlikte inceleyelim.


Bayan kazak modelleri
Bayan kazak modelleri

Sevgili okuyucularımız ilk olarak bu kazak stilini inceleyelim. Gördüğünüz gibi beyaz örme kazak koyun derisi yelek ve beyaz bere ile harika bir uyum sağlayarak çok tarz bir görüntü kazandırmıştır. Sizlerde kazaklarınızın üzerine uyumlu şekilde bere ve yelek tercihi yaparak tarzınızı ortaya yansıtabilirsiniz.

Eğer günlük bir sokak tarzı oluşturmak istiyorsanız gömlek üzerine örme kazaklar tercih ettikten sonra uyumlu bir jean tercih ederek kolayca tarz bir görünüme sahip olabilirsiniz. Ancak sofistike bir görünüm kazanmak istiyorsanız deri örgülerin kullanıldığı bir kazak tercih ediniz. Örme kazaklarınızı deri pantolonlarınızla veya eteklerinizle de kombinleyebilirsiniz.

Diğer kazak stilimiz ise gördüğünüz üzere beyaz örme kazak üzerine mor bir kürk tercihi yapılmıştır.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Oversized Şal Modelleri Ve Kombinler
Örgü kazak modelleri
Örgü kazak modelleri

Değerli okuyucularımız diğer bir kazak kombin ise aşağıda gördüğünüz gibi oluşturulmuştur. Beyaz örme kazak yırtık jean ve bej bir şal ile mükemmel bir uyum sağlamıştır.

2016 bayan kazak örnekleri
2016 bayan kazak örnekleri

Diğer bir kazak kombinimiz ise krem salaş bir kazakla oluşturulmuştur. Dantel bir elbise, tayt ve kahverengi bir ayakkabıyla arasında harika uyum yakalayan bu kazak kombinlerini sizlerde denemelisiniz.

Bayan kazak gömlek kombinleri
Bayan kazak gömlek kombinleri

Sevgili okuyucularımız bu senenin en favori kombini aşağıda gördüğünüz kombin stilidir. Mor kazağı siyah uçları dantel örgülü etekle kombinleyerek harika ve seksi bir görünüm kazanmıştır. Sizlerde bu kombini oluşturup sokaklarda tüm gözleri üzerinize çevirebilirsiniz.

2016 bayan kazak trendleri
2016 bayan kazak trendleri

Diğer bir kazak kombinimizi inceleyelim. Sevgili okuyucularımız beyaz kazak elbiselerini deri ceketleriniz ve bot veya çizmelerle kombinleyebilirsiniz. Aksesuar olarak bir güneş gözlüğü tercih ederek feminen ve rock havası kazanabilirsiniz.

2016 bayan kazaklar
2016 bayan kazaklar

Sevgili okuyucularımız dediğimiz gibi kazaklarını deri pantoonlarınızla kombinleyerek oldukça tarz görünebilirsiniz. Aksesuar olarak çanta ve gözlük tercih etmenizi öneriyoruz.

Bayan kazak kombinleri
Bayan kazak kombinleri

Değerli okuyucularımız bu kış sizlerde kazak tercih etmenizi öneriyoruz. Çünkü kış ve sonbahar mevsimi kazak tercih etmeden sağlıksal açıdan sıkıntılar doğabilir. Sizi hem sıcak tutup hem de tarz görünmenizi sağlayacak kazaklardan gardırobunuzda oldukça fazla barındırın. Dilerseniz sokakta tarzımla fark yaratmak istiyorum diyorsanız bahsettiğimiz kombinleri denemelisiniz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Oversize Kazak Kombinleri

Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Oversize Kazak Kombini Nasıl Yapılır? Kış geldi ve havalara soğumaya başladı. Kış mevsiminin şartları oldukça …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.