Home / Moda / 2016 Kış Ayakkabı Modası ve 4 Detaylı İnceleme
Tod's sonabahr Kış 2016 Ayakkabı Trendi
Tod's sonabahr Kış 2016 Ayakkabı Trendi

2016 Kış Ayakkabı Modası ve 4 Detaylı İnceleme

2016 Kış Ayakkabı Modası ve 4 Detaylı İncelemelerini siz değerli ziyaretçilerimiz için ele aldık ve sizler için Tod’s un galerisini hazırladık incelemenizi tavsiye ederiz. 

Sevgili okuyucularımız bugün sizlere yine farklı bir konu hakkında bilgiler sunacağız. Tüm bayanlar için ayakkabı seçimi çok önemli bir yer teşkil etmektedir. Yavaş yavaş 2016 yılına yaklaştığımızdan dolayı tüm kadınlar şimdiden 2016 ayakkabı trendlerini araştırmaya başlamışlardır. Bizlerde bayanların şimdiden araştırmaya başladıkları bu konu hakkında kadınveblog sitemiz çalışanları tarafından bir çalışma gerçekleştirdik. Bu çalışma yurt içi

2016 Kış Ayakkabı Modası ve 4 Detaylı İnceleme
2016 Kış Ayakkabı Modası ve 4 Detaylı İnceleme

ve yurt dışı olmak üzere 2016 kış ayakkabı koleksiyonları arasından seçilerek gerçekleşmiştir. Defilelerde  görücüye çıkan en iyi tasarımları sizler için derleyerek  mağaza mağaza gezmeden aklınızda bir fikir oluşmasını sağlamak istiyoruz. İstediğiniz tüm aktivelere özel ayakkabı tasarımlarını incelemeye başlayalım.


İlk olarak aşağıda gördüğünüz ayakkabı tasarımı bu kış sezonunda trend listesinde yer alacaktır. Sivri burun ve parlak renkleriyle dikkat çeken bu  ayakkabı  tasarımı konfor ve şıklığıyla oldukça fazla tercih edilecektir. Tüm sezon boyunca tercih edilecek bu ayakkabı tasarımını sizlerde denemelisiniz. Eğer bu ayakkabı tasarımını tercih edecekseniz siyah,haki yeşili ve bej rengini kullanmanızı öneriyoruz.

Değerli okuyucularımız 2016 kış sezonunda trend olacak ayakkabı tasarımlarından birisi de aşağıda gördüğünüz yüksek boylu uzun çizmelerdir. Gündüz veya gece istediğiniz bir aktivite de gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Kış 2016 Ayakkabı Modası ve 4 Detaylı İnceleme
Kış 2016 Ayakkabı Modası ve 4 Detaylı İnceleme

Diğer bir ayakkabı tasarımı ise aşağıda gördüğünüz bot tasarımlarıdır. 2016 kış sezonunda oldukça revaçta olacak bu botların her rengini tercih edebilirsiniz.

Sevgili okuyucularımız diğer bir ayakkabı tasarımı ise aşağıda bulunan ayakkabı tasarımlarıdır. Biraz erkeksi dursa da kadın ayağına en çok yakışan ayakkabılardan bir tanesidir. Sizlerde bu stili kullanırsanız eğer parlak ve sofistike bir tercih de bulununuz. Renk tercihiniz ise siyah,mavi ve desenli tasarımlar olmasını öneriyoruz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Şeffaf Topuklu Ayakkabı Modası 2014 2015
Kış Ayakkabı Modası ve 4 Detaylı İnceleme
Kış Ayakkabı Modası ve 4 Detaylı İncelem
Kış Ayakkabı Trendi ve 4 Detaylı İnceleme
Kış Ayakkabı Trendi ve 4 Detaylı İnceleme

Sevgili okuyucularımız 2016 kış sezonunda kullanılacak bir başka ayakkabı tasarımı ise aşağıda görmüş olduğunuz ayakkabı tasarımıdır. Genelde özel davet ve etkinliklerde tercih edebileceğiniz bu ayakkabı tasarımında moda renkler ise canlı ve parlak renklerdir. Bu renkler kırmızı,pembe,mavi ve mor olabilir.

2016 kış bayan ayakkabı trendleri
2016 kış bayan ayakkabı trendleri
2016 kar botu modası
2016 kar botu modası

2016 Kış Ayakkabı Modası Tod’s Galerisi;

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Oversize Kazak Kombinleri

Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Oversize Kazak Kombini Nasıl Yapılır? Kış geldi ve havalara soğumaya başladı. Kış mevsiminin şartları oldukça …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.