Home / Moda / 2016 Kış Modası : Uzun Hırka
2016 uzun hırka kombini
2016 uzun hırka kombini

2016 Kış Modası : Uzun Hırka

2015-2016 sonbahar/kış trendi uzun hırkalar kullanmanın tam zamanı? 2016 kışının sokak modası olarak şimdiden göz kırptı! Gardıroplarımıza farklı kombinler için 2-3 (gri,lacivert,pudra ve siyah renkler de) hırka atmanın zamanıdır!

Moda dünyası bir süredir 70’lerin etkisi altında yaşantısını devam ettirmektedir. Sitemizce 2016 yılında da 70’lerin modasının etkisini göstereceğini düşünüyoruz. Özgür yaşama fikrini benimseyen Bohem yaşam tarzında da kendisine önemli bir yer edinmiş olan uzun salaş hırkalar gelecek yıla damgasını vuracaktır.Karşımıza en az mont ve kaban kadar çıkan bu uzun hırkaların ister kalın olanlarından ister ince olanlarından birkaç adet edinmenizi tavsiye ediyoruz.Her kombininize uyacak bu uzun hırkalar tarzına şıklık katarak sizi daha gösterişli gösterecektir.

Bayanlar tarafından oldukça fazla tercih edilen uzun hırkalar, ayrıca sizin kurtarıcınız olacaktır.Uzun hırkaların çeşitli modelleriyle kombinlerinizi tamamlayabilir, sıradan bir günde bile oldukça tarz görünebilirsiniz. Kış günleri tayt veya dar paça pantolonlarınızı uzun hırkalar ile tamamlayarak efor sarf etmeksizin tarz olacaksınızdır.Ayrıca salaş jeanlerinizin üzerine salaş hırkalar kullanmakta size ayrı bir hava katacaktır.


Uzun hırkaların kullanıldığı en çok giysilerden biriside elbiselerdir. Uzun hırkalarımızı kısa boylu elbiselerle tercih edebilirsiniz.Daha sonra bu kombininizi kısa kesik botlarla veya topuklu ayakkabılarınızla tamamlayabilirsiniz.

Uzun hırkalarınızı sade olarak kullanmak istemiyorsanız size önereceğimiz birkaç aksesuar bulunmaktadır.Uzun hırkalarınızın sade görüntüsünü ilk olarak deri kemerlerle kombinleyerek daha feminen br görüntü sergileyebilirsiniz.İkinci aksesuar ise makalemizin başındada bahsettiğimiz Bohem yaşam stiline çok uygun olan şapkalardır.Uzun hırkalarınızın üzerine değişik türde şapkalarınızla kombinler yapabilirsiniz.

Uzun hırkalarınızı nasıl ve hangi giysilerinizle kombinleyeceğinizi önerdikten sonra gelelim uzun hırkalarınızda hangi renlkleri kullanacaksınız ? Size uzun hırkalarınızda gri,lacivert,pudra ve siyah tonlarını tercih etmenizi öneriyoruz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Trend bot modelleri ve sokak stilleri 2015

Check Also

Oversize Kazak Kombinleri

Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Oversize Kazak Kombini Nasıl Yapılır? Kış geldi ve havalara soğumaya başladı. Kış mevsiminin şartları oldukça …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.