Home / Saç / 2016 Kış Saç Rengi Buzlu Kestane ve Modelleri
2016 Kış Saç Rengi Buzlu Kestane ve Modelleri
2016 Kış Saç Rengi Buzlu Kestane ve Modelleri

2016 Kış Saç Rengi Buzlu Kestane ve Modelleri

Değerli KadınveBlog takipçilerimiz bugün sizlere 2016 kış saç rengi buzlu kestane ve modellerinden bahsedeceğiz. Sizler için derlediğimiz buzlu kestane saç renkleri galerisine bir göz atmanızı tavsiye ederiz.

Bu sene buzlu kestane saç rengi, kahve tonların ve kızıl tondaki renklerin yansımalarından Garnierin 5.25 numaralı saç boyası ve 4.15 numaralı saç boyalarına verilen rengin adıdır. Çikolata kahverengi ve kestane saç rengi yansıması karışımları olarak da betimleyebiliriz. Buzlu kestane saç rengi saçlarımızı kahverengi, kumral, kestane saç renkleri olan bayanlarda hafiften kızılımsı yansımaların ve koyu kahverengi tonları saçlarında görmek isteyenlere tavsiye ederiz.

Garnierin Olia saç boyası olan buzlu kestane numarası 5.25 buzlu kestane saç rengi hafiften kumral vurgulamalar yapılmış gibi görünen müthiş bir renk tonu. Güzel ve şık bir görüntü isteyen hanımlar için kesinlikle galerimizdeki resimleri incelemelerini ve denemelerini tavsiye ederiz.

Bu saç boyasını özellikle kış mevsimi için öneriyoruz. Beyazlarınızı yüzde yüz kapamak bu amonyaksız formüle edilmiş saç boyasını kullanmanızı öneriyoruz. Saçlarınızın kalitesi dikkatleri çekecek şekilde değişecektir. Damla damla kadife gibi krem dokusu ve harika çiçek kokuları ile keyifli bir boyama yapmanızı umuyoruz.


Buzlu Kestane Saç Rengi
Buzlu Kestane Saç Rengi
beyaz tenliler icin sac renkleri buzlu kestane
beyaz tenliler icin sac renkleri buzlu kestane

En Güzel Buzlu Kestane Saç Rengi Fikirleri ve Modelleri Galerisi;

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Vitamin Eksikliği ve Saç Dökülmesi

Check Also

Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları Nelerdir? 2022 için saç aksesuarları neler eminim şimdiden merak edenler vardır… …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.