Home / Moda / 2016 Kış Sezonu Sokak Stilleri
2016 sokak stilleri
2016 sokak stilleri

2016 Kış Sezonu Sokak Stilleri

2016 Kış Sezonu Sokak Stilleri hakkındaki bu makalemizde sizlere sokak trendleri hakkında bilgiler vermeye çalıştık. Bu yıl ki sokak stilleri için galerimize göz atmanızı tavsiye ederiz.

Sevgili okuyucularımız bugünde sizlerle farklı bir konu dahilinde buluşuyoruz. Bugün kış mevsiminin sokak stilleri hakkında sizinle birtakım bilgilerimizi paylaşacağiz. Ekim ayının sonlarına yaklaştığımız bugünlerde tüm bayanlar sokak stilleri hakkında birçok araştırma yapmaktadırlar. Bizlerde Kadinveblog olarak tüm bayanların ortak noktası olan bu konu hakkında uzun metrajlı bir araştırma gerçekleştirdik. Hem yurtdışı hem yurtiçi olmak üzere gerçekleşen bu araştırmalarımızda birbirinden ünlü moda tasarımcıları ile beraberdik. Sizlere Fransa’nın Paris kentinde gerçekleşen moda haftasındaki kombinleri önünüze getirerek aklınızdaki 2016 kış sezonu sokak stili nedir sorusunu cevaplandırmaya çalışacağız.

Trend sokak stili
Trend sokak stili

Dilerseniz kafanızdaki sorulara cevap olacak kombin tasarımlarının birkaç tanesini tanıyalım. İlk olarak bu kombini değerlendirerek başlayalım. Bu kış sezonunun trend tarzlarından olacak bu kombindeki gibi geniş kenarlı şapka,yüksek bel kot ve açık,beyaz renklerin çok olacağı bir sezonu birlikte geçireceğiz. Ayrıca baştan aşağı siyah kombinlerin oldukça fazla tutulacağı bu sezonda saçaklı çizmelerinde çok tercih edileceği beklenmektedir. Sokakta bir başka trend olabilecek kıyafet ise yüksek boyunlu kazaklardır.


Sokak Trendleri
Sokak Trendleri
Sokak stilleri kış
Sokak stilleri kış

2016 kış sezonunda trend olabilecek bir başka giysi ise pelerin şeklinde olan hırkalardır. Kış mevsiminde sokakta en rahat ceket türü olan bu hırkalardan sizlerde gardırobunuzda bulundurmalısınız. İşte görmüş olduğunuz bu kombin de sokak stilleri hakkında sizlere yardımcı olacaktır.

Sokak stilleri 2016
Sokak stilleri 2016

Sevgili okuyucularımız diğer bir trend olabilecek kıyafet ise saçaklı trençkotlat,ceketlerdir. Bu kombin tasarımındada gördüğünüz gibi oldukça tarz ve şık duran ceket türleri kış sezonuna damga vuracaktır. Çeşitli renklerdeki  trend kotlarında bu sene moda olacağını düşünüyoruz.

Sokak stili kış sezonu
Sokak stili kış sezonu

Evet sevgili okuyucularımız daha fazla kombin çeşitlerine bakarak bu kış sezonundaki trend olacak sokak stilleri hakkında kafanızda birtakım şeyler oluşacaktır.Dilerseniz size bir ilham,fikir olması bakımından çeşitli kombin tasarımlarının bulunduğu galerimize göz atmanızı öneriyoruz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Sonbahar uzun etek modelleri ve kombinleri 2014 2015

2016 Kış Sezonu Sokak Stilleri Galerisi;

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Oversize Kazak Kombinleri

Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Oversize Kazak Kombini Nasıl Yapılır? Kış geldi ve havalara soğumaya başladı. Kış mevsiminin şartları oldukça …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.