Home / Kombinler / 2016 Kombinleri ve Ünlülerin Sokak Stilleri
2016 Trend olabilecek kombinleri
2016 Trend olabilecek kombinleri

2016 Kombinleri ve Ünlülerin Sokak Stilleri

2016 Sonbahar – kış kombinlerinin detaylı anlatımı ve ünlülerin sokak stilleri ve ünlülerin kıyafet kombinlerini bu makalemizde siz değerli takipçilerimiz için derledik. Ünlüler 2016 kombinleri galerisini incelemenizi tavsiye ederim. 

Sevgili okurlarımız bugün sizlerle yine farklı bir konu dahilinde buluşacağız. Bugün ki sizlerle paylaşacağımız konu ise 2016 yılında oluşturabileceğiniz sonbahar kış mevsimindeki kombinlerdir. Tüm bayanlar sonbahar ve kış mevsiminde trend olabilecek ve şık görünecek kombinleri araştırmaktıdırlar. Kadın ve blog ekibi olarak bizlerde birbirinden ünlü markaların defilelerine katılarak moda dünyasının sonbahar ve kış kombinlerini araştırdık. Şimdi dilerseniz sizlerle beraber ekibimiz çalışanları tarafından derlenen sonbahar kış kombin koleksiyonumuzu fotoğraflar halinde incelemeye başlayalım.

2016 Sonbahar Kış Kombinleri ve Ünlülerin Sokak Stilleri
2016 Sonbahar Kış Kombinleri ve Ünlülerin Sokak Stilleri

İlk olarak yukarıda bulunan kombindeki gibi pantolon ve kazaklarınızı birbirlerine uyarlayarak tatlı ve zarif görünebilirsiniz. Günlük kullanıma çok uygun olan bu kombin tarzı oldukça da zahmetsizdir.

2016 Sonbahar Kış Kombinleri
2016 Sonbahar Kış Kombinleri

Eğer sarışın iseniz yukarıdaki fotoğrafta da bulunduğu gibi beyaz kalem eteklerinizi beyaz örme kazaklarınızla tercih ederek oldukça şık ve zarif görüneceksinizdir. Sizlerde eğer sarışın iseniz sonabahr kış sezonunu bu tarz kombini denemeden geçirmeyiniz.


Sonbahar - Kış Kombibleri
Sonbahar – Kış Kombibleri

Diğer bir kombin stili ise yukarıdaki gibi pantolonlarınızın üzerinize uzun gömleklerinizi tercih ederek oluşturabilirsiniz. Belinize kazağınızı sararak çarpıcı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Ayrıca hava koşullarının değişmesine karşında kazağınızı giyerek soğuk havadan korunabilir ve şık görünebilirsiniz.

Sonbahar - Kış Kombibleri 2016
Sonbahar – Kış Kombibleri 2016

Bu sonbahar ve kış sezonu favori kombinleri arasında yukarıda da bulunduğu gibi kıyafetlerinizin üzerine panço veya battaniye eşarp denilen desenli ceketleri tercih ederek şık bir görünüm kazanabilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2016 Kış Kombinleri Bayan
Sonbahar / Kış Kombibleri Bayan 2016
Sonbahar / Kış Kombibleri Bayan 2016

Eğer ofis ortamında giyebileceğiniz bir kombin arıyorsanız yukarıdaki fotoğrafta bulunan kombin gibi bir tarz tam size göre tasarlanmıştır. Bu tarz lacivert bir takım elbesinizi çantalarınızla kullanarak iş ortamınızda moda ikonu olarak adlandırılacaksınızdır.

2016 Sonbahar Kış Kombinleri Bayan
2016 Sonbahar Kış Kombinleri Bayan

Eğer sonbahar ve kış sezonunda rahat bir kombin arayışında iseniz yukarıdaki gibi beyaz rahat bir bluz üzerine ceket ve altına siyah bir jean ve çizme ile sokaklarda tarzınızla boy gösterebilirsiniz.

2016 Sonbahar Kış Kombinleri ve Trendleri
2016 Sonbahar Kış Kombinleri ve Trendleri

Eğer mevsim sonbahar veya kış olsa da havanın sıcaklığından şikayetçi iseniz yukarıda bulunan kombin gibi jean ve tişörtünüzü ekose gömleklerinizle tercih edebilirsiniz. Bu hava şartlarında sıcaktan korunmak için kıyafetinize uygun şapkalarda kullanabilirsiniz. Oldukça tatlı ve seksi görünen bu tarz mutlaka sizlerde denemelisiniz.

2016 Trend olabilecek kombinleri
2016 Trend olabilecek kombinleri

Mevsim sonbahar ve kış olsa da bu mevsimlerde elbiseler ile çeşitli kombinler oluşturabilirsiniz. Yukarıda bulunan kombindeki gibi bir tarzla sofistike ve modern görünebilirsiniz.

2016 Sonbahar-Kış Ünlülerin Sokak Stilleri ve Kombinleri Galerisi;

2016 Ünlülerin Sokak Stilleri Alessandro Ambrosio
2016 Ünlülerin Sokak Stilleri Alessandro Ambrosio
2016 Ünlülerin Sokak Kombinleri Kendall Jenner
2016 Ünlülerin Sokak Kombinleri Kendall Jenner
2016 Ünlülerin Sokak Kombinleri kate Bosworth
2016 Ünlülerin Sokak Kombinleri kate Bosworth

Diğer Ülülerin Kombinleri Galerisi;

 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.