Home / Dekorasyon / 2016 Küçük Salon Dekorasyonları
Küçük Salon Modelleri
Küçük Salon Modelleri

2016 Küçük Salon Dekorasyonları

2016 Küçük Salon Dekorasyonlarını Büyük Şehirler de Benim gibi Küçük Salonlara Sahip Takipçilerimiz için Bu Yazımızda Galerideki Örneklerle Paylaşıyoruz. 

Evlerimizde en çok kullanılan odaların başında salonlarımız gelmektedir. Salonlarımızı ailecek kullandığımız gibi misafirlerimiz geldiğinde ilk olarak salonlarımızda ağırlarız. Bu nedenle hem ailemiz açısından hem de misafirlerimiz açısından salon dekorasyonlarının önemi oldukça fazladır.

Günümüzde artık binaların metrekaresi giderek azalarak daha küçük ev inşaası yapılmaktadır. Bunun sonucunda küçük odalara sahip olup küçük odaların sıkıntılarını çekmekteyiz. Salonların küçük olmasıyla hareket alanı daralıp ferah bir görünümden uzaklaşılmaktadır. Sizlerde küçük boyutlu salonlara sahip ve şikayetciyseniz sizlere vereceğimiz önerileri uygulayarak geniş ve ferah bir görünüme sahip olduğunuz gibi dar görünümü en az seviyeye indirgeyebilirsiniz.


İlk olarak küçük salonlarınızı dekore ederken planlı ve düzenli bir şekilde ilerlemelisiniz. Temin edeceğiniz eşyaların konumunu önceden belirlemeniz daha doğru bir dekorasyona sahip olmanıza yardımcı olacaktır. Eşya gruplarınızı olabildiğince köşe ve duvar kenarlarına konumlandırarak geniş bir alana sahip olabilirsiniz.

Ayrıca satın alacağınız eşya gruplarının boyutlarına özen göstermelisiniz. Küçük bir salon dekorasyonuna sahip olduğunuz için büyük ve geniş eşyalar yerine orta ve küçğk boyutlarda ince eşya gruplarına yöneliniz.

Küçük bir salona sahip olduğunuz için ortalıkta gereksiz eşya bulundurmamaya özen gösteriniz. Ev dekorasyonlarında aksesuar kullanımı önemlidir. Ancak küçük salonlarda fazla aksesuar kullanmanızı tavsiye etmiyoruz. Olabildiğince sade bir dekorasyonunuzu ufak aksesuarla süsleyebilirsiniz.

Son olarak ise renklerin odaları daha geniş ve ferah gösterme özelliğinden faydalanabilirsiniz. Bu nedenle açık tonlu renklere küçük salonlarınızda yer vermenizi şiddetle öneriyoruz.

Bir önceki yazımız olan Genç Odası Dekorasyon Fikirleri | 2021 başlıklı makalemizde dekorasyon, eğlenceli genç odası ve genç odası hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2018 Yeni Sezon Gelin Çiçekleri ve Nişan, Söz Tepsileri

Check Also

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri | 2020

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri Nasıl Yapılır? Tığ işi örgü battaniye, çeşitli boyutlarda bir tığ …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.