Home / Güzellik / 2016 Oje Renkleri ile Ebruli Oje ve Gazete Baskılı Oje stilleri
şık altın sarısı oje
şık altın sarısı oje

2016 Oje Renkleri ile Ebruli Oje ve Gazete Baskılı Oje stilleri

Bu senenin oje renkleri neler? 2016 oje renkleri ve stilleri ile tanışın! Ebruli oje nasıl yapılır? Gazete baskılı oje nasıl yapılır? 2016 oje örnekleri galerimize baktınız mı?

Sevgili okuyucularımız bugün sizlere 2016 yılının trendi olacak oje stillerini sunacağız. 2016 yılında oje üstlerinde havyar çivileri kullanarak dikkat çekici bir görünüm kazanacaksınız. Oldukça zahmetsiz ve kolayca yapılabilen bu stili sizlerde deneyin. Bu stili tercih ederek çevrenizdeki bayanlardan farklılığınızla sıyrılacaksınız. Eğer sizlerde bu tarzı ellerinizde görmek isterseniz havyar çivileri yerine ülkemizde her yerde bulabileceğimiz küçük boncukları kullanabilirsiniz. Tırnaklarınıza ilk önce kaliteli bir marka kullanarak ojeyi sürdükten sonra kendi zevkinize göre renkler tercih ederek bu tarzı yakalayabilirsiniz. Sizlere bir yardım,ön izleme amacıyla aşağıda bir galeri hazırladık. Dilerseniz bu galeriye göz atarak renk tercihlerinizi değiştirebilir,beğendiğiniz bir stili tırnaklarınıza uygulayabilirsiniz.

2016 oje renkleri ve stilleri
2016 oje renkleri ve stilleri

Makyaj tamam bitti derken bir de bakmışsınız oje sürmemiş siniz. İşte size kurtarıcı çabuk 2016 oje stillerinden 2 tanesi olan ebruli oje yapımı ve gazete baskılı oje nasıl yapılır makalemizde anlatmaya çalışacağım. Öncelikle oje renklerini belirlerken ruju muzu baz alıp ruj rengimize uyumlu bir oje rengi seçmeliyiz. Ojemizi tırnaklarımıza uygularken tırnağın tam ortasından başlamalıyız.Sonrasında yanları dolduracağız. Daha güzel bir dağılım ve ahenk isterseniz ikinci katı mutlaka uygulayınız. Bir elimizde tırnaklar bitince kurumaya bırakmalıyız ve diğer elimizdeki tırnakları boyamaya geçmeliyiz. Tırnaklarınızın parlak gözükmesini istersek 1 kat daha parlatıcı dan uygulayın. Bir kulak temizleyici pamuk çocuk ile hasis bir şekilde asetona ıslatıp eğer taşırdığınız yerler var ise o kısımları temizleyelim. Ojeler davetlere, partilere ve pikniklere giderken şık gözükmemiz in anahtarıdır ve çok dikkat çeker.


Evde Gazete Baskılı Oje Nasıl Yapılır?

Yapması zannettiğimiz kadar zor olmayan bir oje uygulamasıdır. Gazete baskılı oje stilini uygularken ilk olarak beyaz renk ani açık renkli ojeyi tek kat sürün. Ojeyi tırnaklarınızda kurumaya doğru kolonyaya batırıp tırnağın üstüne uygun kesmiş olduğumuz gazete kağıdını koyup üzerine tekrardan kolonya ile ıslatıp . Tırnaklarımızın üzerine yapmak istediğimiz gazete kupürünü koyup üzerine kolonya döküyoruz. Kaydırma yapmamaya dikkat edip biraz üzerine baskı yapıyoruz 10 ile 15 saniye sonra isterseniz daha öncede olur yani gazete kağıdı kurumadan kaldırıyoruz. Yazıların ojenizin Üzerlerinde kaldıklarını göreceksiniz. Sonra ojenin üstünden bir cila parlatıcı ile geçiyoruz. Dışarı çıkmaya hazırız. Gereken malzemeler ise; Gazete, makas,kolonya, kase, parlatıcı ojelerden, açık renkte bir oje

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Gözlüklü Bayanlara Makyaj Önerileri

Evde Ebruli Oje Nasıl Yapılır?

Ebruli oje yapımına başlamadan önce parmaklarımızı bir bant ile sarınız ve herhangi bir ojeden su dolu bir kaba 1 kere olmak şartı ile damlatın bu yaptığımız işlem tırnaklarımızın temeli içindi. Sonra başka oje renkleri içinde bir kaba bir kaç damla damlatın, sivri uçlu bir alet ile istemiş olduğunuz şekilleri veriniz adı üzerinde ebruli sanatı. Sonrasında parmaklarımızı 45 derece açı ile usulca suya daldırın. Bir kürdan yardımı ile önce parmaklarınızın etrafların ki oje kalıntılarını temizleyin çıkartırken tırnaklarınızın üstüne akmasın. En son olarak ise parmaklarınızı yavaşça sudan çıkartıp, bu işlemleri tüm tırnaklarınız için yapın. Gereken malzemeler, bir kaç değişik renkte oje, su kabı, sivri uçlu bir alet ve bant.

Bir önceki yazımız olan Selülitten Kurtulmanın Etkili 22 Yolu | 2021 başlıklı makalemizde selülit, selülit giderici ve selülit nedir hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır?

Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021

Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? Küçük gözler makyaj yaparken sorun çıkarabiliyor bazen. Far sürdüğümüz zaman …

2 comments

  1. ARTİSTİC KALICI OJE SETİ Güzellik Salonlarına Çok Özel Yeni Kampanya..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.