Home / Saç / 2016 Saç Rengi Yaratıcı Fikirler
2016 mor saç rengi ışıltıları
2016 mor saç rengi ışıltıları

2016 Saç Rengi Yaratıcı Fikirler

2016 saç renklerinden olan parlak renkler alev kırmızısı, nane yeşili, mor, lavanta ve rengarenk ombre balyajlar moda. Yaratıcı saç rengi fikirleri hakkında görselleri sizler için koleksiyonumuzda derledik.

2016 yılının moda saç renkleri; parlak uç saç renkleri artık sadece rockcılar dan ziyade her kesimden bayanlar kullanmaya başladı. Başta Katty Perry ve Vanessa Hudgens olmak üzere çoğu ünlü kişi parlak saç renklerini kullanarak bu saç rengi trendinin öncüleri oldular.

Alev kırmızısı saç rengi ve parlatıcı


Kırmızı saç rengi 2016 yılının moda renklerinden oldu. Kırmızı saç renginin sonsuz seçeneği bulunmakta, Koyu bordo da bu senenin tarz reklerinden. Eğer kırmızı saç renklerinden bir tavsiye isterseniz alev kırmızı tonunu seçmenizi öneririz. Alev kırmızı saç rengi zor bir saç rengidir. Sık sık rötuş ve parlatıcılar ile saç bakımızı düzenli yapmalısınız. Fakat doğal olarak tüm dikkatleri üzerinize çeker. Aşağıdaki örnek kızmızı saç rengi resimlerini görebilirsiniz.

2016 parlak alev kırmızısı saç rengi
2016 parlak alev kırmızısı saç rengi
2016 alev kırmızısı saç rengi fikirleri
2016 alev kırmızısı saç rengi fikirleri

Nane yeşili saç rengi;

Nane yeşili hemen hemen her sene moda olmuştur. Nane yeşili saç renginde olduğu gibi ayakkabı, çanta ve elbise renklerinde de çok şık durmakta. Saçlarınıza ek olarak veya ışıltı şeklinde eklettirebilirsiniz. Ombre nane renk tonları da sizi çekici bir görünüme kavuşturmada zorlanmayacaktır.

2016 nane yeşili saç rengi  fikirleri
2016 nane yeşili saç rengi fikirleri
2016 nane yeşili saç rengi
2016 nane yeşili saç rengi
2016 nane yeşili ombre
2016 nane yeşili ombre

Royal Mor saç rengi Işıltıları

Mor saç rengi olarak koyu saç renkleri (veya boyalı saçları) olan bayanlar için güzel bir ışıltı rengidir.

Koyu mor renk size cesur bir görünüm verir ve koyu renkler ile iyi bir uyum sağlar. Saçlarınıza ek olarak yaptırabilirsiniz. Saça eklenti olarak koyu mavi tonlarda aynı şekilde çok şık durmakta.

2016 mor saç rengi ışıltıları
2016 mor saç rengi ışıltıları

Saçlarınızda rengarenk geçici ombre yapımı;

Bir veya iki gün süreli geçici ombre yaptırabilirsiniz. Bir festival, konser veya parti için oldukça yaratıcı ve ilgileri üzerinize toplayacak bir seçenek. Ertesi gün iş yerindede bir gün için takılabilirsiniz. Geçici ombre tebeşiri boyadan çok daha kolay ve eğlencelidir. Gök kuşağı (rainbow) renkleri veya düz renkler tercih etmek keyfinize kalmış. Saçlarınızı yıkayın ve yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Saçın Uzamasını Engelleyen Şeyler
2016 rengarenk geçici ombre saç rengi fikirleri
2016 rengarenk geçici ombre saç rengi fikirleri
2016 geçici ombre nasıl yapılır
2016 geçici ombre nasıl yapılır

Tüm Saç Renkleri İçin Soluk Lavanta Renkleri

2016 yaratıcı saç renklerinden biriside soluk lavanta rengidir. Soluk lavanta rengini tercih eden ünlülerden biriside Kelly Osbourne ‘dir. Soluk lavanta saç renginin arasında ince gri tonları attırmanızı taviye ederiz. Soluk lavanta rengi tabiki doğal olmayan bir saç rengidir. Ancak doğal bir saç rengi olmasa da bu rengin yaratıcılığı tarzına şıklık katacaktır. Eğer bu saç rengine kavuşmak istiyorsanız kullandığınız saç boyasına biraz ilave olarak lavanta rengi ekleyebilirsiniz.

2016 lavanta saç rengi örnekleri
2016 lavanta saç rengi örnekleri
2016 lavanta saç rengi elde etme
2016 lavanta saç rengi elde etme
2016 lavanta saç rengi
2016 lavanta saç rengi

2016 yaratıcı saç rengi fikirleri galerisini sizler için bir fikir ve ilham olması amacıyla derledik. bir göz atmanızı tavsiye ederiz;

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları Nelerdir? 2022 için saç aksesuarları neler eminim şimdiden merak edenler vardır… …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.