Home / Saç / 2016 Saç Rengi Trendi; Rose Gold
Rose gold rengi
Rose gold rengi

2016 Saç Rengi Trendi; Rose Gold

2016 Saç rengi trendlerinden rose gold türkçesi altın gül saç renkleri genç ve orta yaşlı kadınlara yakışmakta. Buğday ve esmer tenli hanımların gözdesi olacak bir renk.

Sevgili takipçilerimiz 2016 yılının trendlerini incelediğimiz sitemizde bugün Rose Gold saç rengi hakkında bilgileneceğiz. Rose Gold saç rengi son zamanlarda yapılan araştırmalara göre bu dönemde inanılmaz derecede rağbet görmüştür. Kadınlar tarafından sıklıkla kullanılmaya başlanan Rose Gold rengi erkekler tarafından da dikkat çekici bulunmaktadır. Sizlerde eğer saç renginizden sıkıldıysanız ve bir değişiklik yapmak istiyorsanız bu yıl ki seçenekleriniz arasında Rose Gold rengi de bulunmalıdır. Şimdi gelin Rose Gold saç rengini daha detaylı bir şekilde inceleyelim.

Rose Gold saç rengi bu yılın renginin pembe seçilmesinden ötürü popülaritesini arttırmaktadır. Kadınlar tarafından çok beğenilen ve sıklıkla kullanılan pembe rengi bu sene saçlarımızda da kendisine yer bulacaktır. Rose Gold saç rengi pembe ile sarı rengin birbiri ile karışımından oluşmaktadır. Sitemiz olarak yaptığımız araştırmalara göre bu renk her cilt tonu ile uyum sağlasa da daha çok açık tenli bayanlar tarafından daha çok kullanılmaktadır. Ancak Rose Gold saç renginin farklı tonları diğer cilt tonlarına sahip kadınlar tarafından tercih edilmektedir.


Rose Gold saç rengini saçlarınıza uyguladıktan sonra önünüzde tercih edebileceğiniz birçok saç modeli bulunmaktadır. Hemen hemen Rose Gold saç rengini bütün saç modelleriyle kullanabilirsiniz. Ancak bir gerçek var ki uzun bir saç boyutunuz mevcut ise dalgalı saç modelleri bu renge çok yakışmaktadır.

2016 yılında trend haline gelen Rose Gold saç rengi birbirinden ünlü model ve şarkıcılar tarafından da çok tercih edilen bir renk haline gelmiştir. Bu rengin birbirinden şık modellerini görmek istiyorsanız galerimize göz atınız.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Doğal Yollarla Bakımlı Saçlara Sahip Olmak

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları Nelerdir? 2022 için saç aksesuarları neler eminim şimdiden merak edenler vardır… …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.