Home / Saç / 2016 Trend Saç Renklerinden; Kumral Saç Rengi
Kristen stewart acik kumral saç rengi
Kristen stewart acik kumral saç rengi

2016 Trend Saç Renklerinden; Kumral Saç Rengi

2016 yılında ünlülerinde çokça rağbet ettiği saç renklerinden olan trend saç rengi; kumral saç rengi tonlarını bu yazımızda ve galerimizde siz değerli takipçilerimizle paylaşıyoruz.

2016 yılının trend saç renklerini sizlere sunduğumuz sitemizde bugün kumral saç rengini ele alacağız. Kumral saç rengi kadınlar tarafından çok tercih edilen ve aynı zamandan erkekler tarafından da çok beğenilmektedir. Kumral saç rengi bildiğiniz üzere kahverenginin bir tonudur. Ve 2016 yılında popülerliğini giderek arttırmaktadır. Bu popülerliğini arttırma konusunda etkili olan unsurlardan birisi de kumral saç renginin birçok farklı tonu bulunmaktadır. Geniş ton yelpazesi ile ön plana çıkan kumral saç rengi bütün cilt tonlarına uyum sağlamaktadır. Ten renginiz ister açık olsun ister kapalı olsun sizlerde bu sene kumral saç rengini saçlarınıza uygulamalısınız.

Kumral saç renginin yukarıda bahsettiğimiz üzere birçok farklı tonu bulunmaktadır. Sizler hangi tonu saçlarınıza uygulatacağınıza karar verirken cilt tonunuzu göz önünde bulundurmalısınız. Cilt tonunuz açık ise açık kumral tonunu tercih ediniz. Eğer cilt tonunuz kapalı bir tonda ise kapalı bir kumral rengi saçlarınıza uygulatınız. Yediden yetmişe her yaştaki bayana hitap eden bu saç rengi gündelik yaşantınıza uygun olduğu gibi özel davetlerde de gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Özellikle bu yıl kumral saç rengi tonlarından açık kül rengi ile kum tonları oldukça fazla rağbet görmektedir.


2016 yılının trend saç renklerinden biri haline gelen kumral saç rengini ve ünlülerin kumral tonlardaki saç renklerini aşağıda fotoğraflarla birlikte daha  detaylı bir şekilde inceleyelim.

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2016 Düğün için Gelin Başı Saç Modelleri

Check Also

Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları Nelerdir? 2022 için saç aksesuarları neler eminim şimdiden merak edenler vardır… …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.