Home / Saç / 2016 Trend Topuz Saç Modelleri
2016 Trend Topuz Sac Modelleri
2016 Trend Topuz Saç Modelleri

2016 Trend Topuz Saç Modelleri

Farklı ve yeni tarzlar stiller ile modası geçmeyen trend topuz saç 2016 modellerini sizler için yazımızda ele aldık. Bu yaz gidebileceğiniz düğün davetlerine abiyelerin ize gidecek en güzel topuz saç modelleri.

Değerli Kadınveblog okurlarımız 2016 yılının tüm trendlerini barındıran sitemize bugün yeni bir trendi daha ekliyoruz. 2016 yılında trend listesinde yer alan topuz saç modellerini sitemiz çalışanlarıyla birlikte geniş kapsamlı araştırdık. Topuz saç modelleri sıklıkla kullanan balerinler sayesinde giderek popülerliğini arttırmıştır. Ve böylece topuz saç modelini her kadın tercih eder hale gelmiştir. Üstelik topuz saç modeli saçlarınızın tamamının yukarıda olması dolayısıyla sizlere inanılmaz derecede bir rahatlık sunmuştur. Ayrıca topuz saç modeli kendi içerisinde birçok modele sahiptir. Farklı model ve tasarımları bulunan topuz saç modellerini incelemeye ve saçlarımızda görmeye ne dersiniz ? Öyleyse ne duruyoruz haydi incelemeye bir an önce koyulalım.

1- Balerin Topuz Saç Modeli;


Balerin Topuz Saç Modeli
Balerin Topuz Saç Modeli

İlk olarak yukarıdaki fotoğraftaki gibi bir balerin topuz saç modelini tercih edebilirsiniz. Uzun saçlı bayanlar tarafından daha çok tercih edilen topuz saç modellerinin ünlüler tarafından da kullanımı giderek artmaktadır. Magazinleri takip ediyorsanız günlük hayatlarında ünlü model ve mankenler sokak hayatına topuz saç modelleri ile katıldığını görmüşsünüzdür. Öyleyse sizlerde durmayın ve harekete geçin.

2- Örgü Stili Topuz Saç Modelleri;

Örgülü Topuz Saç Modeli
Örgülü Topuz Saç Modeli
Örgü Topuz Saç Modeli
Örgü Topuz Saç Modeli

Son zamanlar topuz saç modellerinin örgülerle kombine edilmiş olan stilleri inanılmaz derecede beğenilmiş ve herkes tarafından saçlara uygulanmaya başlanmıştır. Yukarıdaki örnekte de bulunduğu üzere örgülü topuz saç modelleri oldukça etkileyici bir görünüme sahiptir. Ayrıca birçok örgü modelinin olmasından ötürü sizler en çok beğendiğiniz bir örgü modeli ile topuz saç stilini kombinleyerek sokaklarda göz kamaştırabilirsiniz.

Klasik Topuz Saç Modeli
Klasik Topuz Saç Modeli

 

Yukarıda bulunan topuz modeli ise klasik bir topuz saç modelidir. Ve günümüzde popülerliğini hiç kaybetmemiş ve eskimemiştir. Kadınlar tarafından en çok tercih edilen bu topuz modelini sizlerde gündelik yaşantınızda rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  C Vitamini Saça Faydaları

4- Aksesuarlı Topuz Saç Modelleri;

Aksesuarlı Topuz Saç Modeli
Aksesuarlı Topuz Saç Modeli
Bandli Topuz Saç Modeli
Bandli Topuz Saç Modeli

2016 yılında saçlarda aksesuar kullanımı moda haline gelmiştir ki bu durumla günlük hayatınızda da rastlamışsınızdır. Aksesuar kullanımına uygun saç stillerinden bir tanesi topuz saç modelidir. Topuz saç modellerini eşarp vb. gibi aksesuarlarla kullanabilirsiniz. Aksesuar kullanımını sakın ihmal etmeyin . Böyle daha dikkat çekici ve şık bir hal alacaksınız.

7- Gelin Saçı Topuz Saç Modelleri;

Gelin Saçı Topuz Saç Modeli
Gelin Saçı Topuz Saç Modeli

Topuz saç modellerini sadece günlük hayatınızda düğün ve nişan gibi özel günlerde de rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Ancak topuz saç modelleri yüz hatlarınızı ortaya çıkaracağından elbisenize,yüz şeklinize ve topuz saç modeline uygun bir makyaja sahip olmalısınız.

Bizim Favorimiz 2016 Trend Topuz Saç Modelleri;

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.