Home / Kombinler / 2016 Trendi 11 Bayan Jean Tasarımları
2016 Bayan Moda Jean Trend Tasarımları
2016 Bayan Moda Jean Trend Tasarımları

2016 Trendi 11 Bayan Jean Tasarımları

2016 Trendi bayan jean tasarımlarını ve modellerini bu yazımız da siz değerli Kadınveblog takipçileri için derledik. 2016 Modası jean tasarımları galerisine göz atmanızı tavsiye ederiz.

Değerli okurlarımız bugün yine farklı bir konu ile sizlerle buluşmaktayız. Bugün sizlere birtakım bilgilerimizi aktaracağımız konu ise 2016 yılının jean tasarımları olacaktır. Jeanler yediden yetmişe tüm bayanların tercih etmiş olduğu bir kıyafettir. Günlük kullanımı oldukça yaygın olan jeanler herhangi bir aktiviteye giderken dahil kullanılabilmektedir. Hiçbir malzeme jeanler kadar çok yönlü değildir. Dediğimiz jeanler yediden yetmişe herkes tarafından tercih edilmekte ve oldukça fonksiyonel bir parçadır. Yaşlılar,gençler,rapçiler,rockçular,bohem yaşam tarzını benimseyen veyahutta grunge tarznı benimseyenler jeanleri kullanmaktadır. Çünkü her tarzda jean tasarımları bulunmaktadır. Hal böyle olunca tüm bayanlar şimdiden 2016 yılına ait jean tasarımlarını araştırmaya başladılar.Bizlerde tüm bayanlar için bu derece de kullanışlı olan jean tasarımları hakkında geniş kapsamlı bir araştırma gerçekleştirdik. Bu çalışmamızda ortaya çıkan jean tasarımlarını fotoğraflar halinde aşağıda paylaştık. Dilerseniz şimdi sizlerle beraber aşağıdaki 2016 yılının jean tasarımlarını inceleyelim.

2016 Trendi 11 Bayan Jean Tasarımları
2016 Trendi 11 Bayan Jean Tasarımları
11 Trendi Bayan Jean Tasarımları 2016
11 Trendi Bayan Jean Tasarımları 2016

İlk olarak geniş boyutlu deliklerin bulunduğu jean tasarımlarının ve kullanımının sayısı günden güne artmaktadır. Bu tarz sizi serin tutmakla beraberinde şık gösterecektir. İstediğiniz herhangi bir bluzla bu jeani tercih edebilirsiniz.Bu modelin genellikle dar paçalı olanını tercih edininiz. Eğer fark yaratmak istiyorsanız paçalarınızı kıvırarak dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.


2016 Trendi Bayan Jean Tasarımları
2016 Trendi Bayan Jean Tasarımları
2016 Bayan Jean ve Pantolon Modelleri
2016 Bayan Jean ve Pantolon Modelleri

2016 yılının jean tasarımlarından bir diğeri ise geniş paçalı jeanler olacaktır. 2016 yılı nostalji ve bohem yaşam tarzına eğilimli olarak gelişecektir. Dolayısıyla da tasarımlarda şıklık gibi rahatlıkta ön planda tutulmaktadır. Yukarıdaki gibi geniş paçalı jeanlerinizi herhangi bir takım elbise ceketimizle kombinleyebilirsiniz.

Bayan Jean ve Pantolon Modelleri 2016
Bayan Jean ve Pantolon Modelleri 2016
2016 Kot Tasarımları Bayan
2016 Kot Tasarımları Bayan

Bir diğer 2016 jean tasarımları arasında yıpranmış ve paçaları püsküllü modelleri yer almaktadır. Eski bir moda olmasına rağmen 2016 yılının sokak tarzında çok rastlayacağınız bir modeldir.

2016 Bayan Yırtık Jean Tasarımları
2016 Bayan Yırtık Jean Tasarımları
Yırtık Jean Tasarımları Bayan 2016
Yırtık Jean Tasarımları Bayan 2016

2016 yılı jean tasarımları arasında fazla uzun olmayıp bilek üstü modelleri yer almaktadır. Bu modelim yüksek bel ve düşük bel tarzda modelleri bulunmaktadır. İstediğiniz herhangi bir ayakkabı tarzı ile mükemmel uyumlu bu modelleri mutlaka sizlerde denemelisiniz. Ayrıca üst kıyafet tercihinde birçok seçenek bulunmaktadır. Bluz,gömlek,kazak gibi giysilerden dilediğinizle bu jean tarzını benimseyebilirsiniz.

2016 Trendi Yırtık Süslü Jean Tasarımı
2016 Trendi Yırtık Süslü Jean Tasarımı
Kot Tasarımları Bayan 2016
Kot Tasarımları Bayan 2016
Jean Tasarımları 2016 Trendleri
Jean Tasarımları 2016 Trendleri

Son olarak ise 2016 yılının jean tasarımları arasında değişik  figürlerin ve farklı tarzda tasarımlar yer almaktadır. Yukarıdaki üç fotoğrafta gördüğünüz gibi cep bölgesinde değişik süslemelerin bulunduğu , farklı renklerin hakim olduğu ve taşlamalı ve yıpranmış kot modelleri 2016 yılında çok tercih edilecektir. Şık ve hoş bir tasarıma sahip olan ve günlük kullanıma çok uygun olan bu jean tasarımlarını sizlerde denemelisiniz.

En Güzel 2016 Modası Bayan Jean Tasarımları Galerisi;

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Bayan Deri Ceket 2016 Modası ve 18 Örnek Kombinler

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.