Home / Saç / 2016 Yaz Sezonu Örgü Saç Modelleri
2016 Yaz Mevsimi Örgü Saç Trendi Modelleri
2016 Yaz Mevsimi Örgü Saç Trendi Modelleri

2016 Yaz Sezonu Örgü Saç Modelleri

2016 Yazına farklı ve şık bu sezonun örgü saç modellerini sizde denemek istemez misiniz. Güzel şık ve trendi takip kadınlara özgü örgü saç trendi modelleri.

Sevgili kadın ve blog okurlarımız mayıs ayına girmiş olmakla birlikte artık yaz sezonunu yavaş yavaş açmaktayız. Yaz sezonunda genelde insanlar açık hava alanlarında mesele plaj gibi yerleri tercih etmektedirler. Dolayısıyla yaz sezonunda hava sıcak ve bunaltıcı olmasından ötürü kadınların uzun saçları sorun teşkil etmektedir. Bu nedenle bayanların bir kısmı yaza kısa saç stilleri ile girmektedir. Ancak uzun saçlarına kıyamayan ve kısa saç modeline geçiş cesareti olamayan  bayanlarda bulunmaktadır. Saçlarına kıyamayan ama yaz mevsiminde rahat ve serin olmak isteyen bayanların kurtarıcısı örgülerdir. Örgüler inanılmaz derece de rahat ve bir o kadar şıktır. Eğer sizlerde saçlarınıza kıyamıyorsanız makalemizi okumaya devam edip, fotoğraflarla 2016 yaz sezonu trend örgü modellerini incelemelisiniz.

Aşağıda Galeride ilk olarak favori tercihimiz yukarıdaki fotoğrafta da bulunduğu üzere iki yana ayrılmış saçların ortasından kafanın arkasına doğru uzanan ince örgü modelidir. 2016 yılında çok popüler olan bu tarz erkekler tarafından da çok beğenilmektedir. Kısa saçlarınız varsa  bu modeli mutlaka denemelisiniz.


İkinci olarak ilk önerimizin orta ve uzun boylu saçlara sahip bayanlar için aynı tarzı önermekteyiz. Yapılan araştırmalara göre bu tarz örgü modeli 2016 trend listesinde üst sıralarda yer alıp oldukça fazla dikkat çekmektedir.

Galerimiz deki üçünü Bir başka ideal seçenekler arasında kabarık saç modeli ile örgü kombinasyonudur. Daha çok özel gece ve davetlerde tercih edilen bu  saç modeli sizi daha zarif ve kadınsı kılacaktır.

Dördüncü fotoğrafta ise eğer uzun saçlarınız varsa ve bir düğüne gibi merasimlere katılacaksanız yukarıdaki fotoğraftaki  örgü barındıran saç modeli sizler için biçilmiş bir kaftandır. Özel gecelere uygunluğu ile ön plana çıkan bu saç modeli kadınlar arasında sıklıkla tercih edilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Çorapla Topuz Yapımı

Son olarak ise genç bayanlar tarafından da örgüler sıklıkla kullanılmaktadır. Düz veya kıvırcık saç yapısına sahip olan bayanlarda örgü modeline yönelebilirler. Ancak saçlarınızın parlak olmasına özen gösteriniz.

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.