Home / Saç / 2016 Yaz Sezonu Trend Saç Rengi ve Modelleri
2016 tereyagı saç rengi modeli
2016 tereyagı saç rengi modeli

2016 Yaz Sezonu Trend Saç Rengi ve Modelleri

2016 Yaz sezonu trend saç rengi ve modellerini saç konularını yakından takip eden kadınlar için paylaşıyoruz. Özellikle bakır ve tereyağı saç rengi tonları şaşırtıcı ve çekici renkler arasında.

Kadın ve blog takipçilerimiz 2016 yılının yaz aylarına artık girdik. Ve hava oldukça sıcak seyretmektedir. Moda dünyasında sezonlar değiştikçe trendlerde değişiklik göstermektedir. Bunların başında da saç renkleri gelmektedir. Yaz mevsiminin gelmesi ile saç renkleri trendleri değişti. 2016 yılının saç rengi trendlerini merak mı ediyorsanız o zaman makalemizi okumaya devam ediniz.

2016 sarışın saç renkleri
2016 sarışın saç renkleri

İlk olarak 2016 yılının yaz mevsiminde sarı tonları oldukça fazla rağbet görecektir. Yukarıdaki fotoğrafta da gördüğünüz üzere sarışın saç rengi yaz mevsimine uygun olarak gündelik hayatınıza ve diğer aktivitelerinize uyum sağlayacaktır. Özellikle tatile gittiğinizde bu saç renginiz plajda çok dikkat çekecektir. Saç boyutunuz ister kısa ister uzun olsun bu renk her saç boyutu ile mükemmel bir uyum sağlamaktadır. Ayrıca şanslısınız ki yazın bronzlaşacak teninize bu saç rengi çok yakışacaktır.


Bakır Saç Rengi Modelleri 2016
Bakır Saç Rengi Modelleri 2016

İkinci olarak trend listesinin üst sıralarına yerleşen diğer bir renk ise bakır rengidir. Bakır rengi daha çok açık tonlu cilde sahip kadınlara daha çok yakışmaktadır. Özellikle açık bir cilt tonunuz ve renkli bir göz yapınız varsa bu yaz mutlaka bu saç rengini benimsemelisiniz. Ayrıca bakır saç rengi parlak yapısı ile ön plana çıkarken sizi de şıklık konusunda üst sıralara sıçratacaktır.

Sarışın Pixie Saç Modelleri
Sarışın Pixie Saç Modelleri

2016 yılının yaz aylarının sıcaklığı ile serinlemek amaçlı kısa saç modelleri tercih edebilirsiniz. Özellikle pixie saç modeli son zamanlarda giderek revaçtadır. Kısa saç modelinize uygun olarak bir saç rengi arıyorsanız orta sarışınlık ideal seçenekler arasında yer almaktadır.

2016 mor kahverengi saç rengi
2016 mor kahverengi saç rengi

2016 yılında tercih edilecek renkler arasında mor rengide bulunmaktadır. Bu renk genellikle canlı bir renk olduğu için solma durumu mevcuttur. Bu nedenle solmasını engellemek amacıyla sık sık şampuanla yıkamamaya özen göstereceğiz. Cilt tonu orta boyutlarda olan bayanlara daha çok yakışan bu renk birçok saç rengi ile de uyum sağlamaktadır.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Palette Renk Kataloğu | GÜNCEL | 2020-2021
2016 tereyagı saç rengi modeli
2016 tereyagı saç rengi modeli

Son olarak ise tereyağı sarısı diye bilinen renk 2016 yılının trend renklerinden birisidir. Açık ve kapalı bütün cilt tonlarına yakışan bu rengi yaz aylarında sizlerde deneyebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları Nelerdir? 2022 için saç aksesuarları neler eminim şimdiden merak edenler vardır… …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.