Home / Saç / 2016 Yaz Trendi; Kırmızı Pixie Saç Rengi ve Modeli
2016 pixie sac modelleri
2016 pixie sac modelleri

2016 Yaz Trendi; Kırmızı Pixie Saç Rengi ve Modeli

Bu senenin 2016 Yaz trendlerinden kırmızı pixie saç rengi ve modeli genç kadınların ilgisini çekmeyi başardı. Kırmızı kızıl rengi hiç denemediyseniz bir kere denemenizi tavsiye ediyoruz.

2016 yılında trend listelerinde üst sıralara yükselen ve şu an popülerliğini giderek artan kırmızı pixie saç modelini inceleyeceğiz. Kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilen pixie saç modeli bu senenin moda renklerinden olan kırmızı tonları ile mükemmel bir uyum sağlamaktadır. Sizlerde eğer bu sene saç renginizden veyahutta saç modelinizden sıkıldıysanız ve bir değişiklik yapmak istiyorsanız seçenekleriniz arasında kırmızı renkte pixie saç modeli de yer almalıdır. Bu renkte bir saç modelini tercih ederek çevrenize modayı takip ettiğinizi gösterebilir ve şık bir hale bürüne bilirsiniz.

Özellike 2016 yazında sıcak hava koşulları nedeniyle serin bir saç modeline sahip olmak isteyebilirsiniz. Bu nedenle kısa saç modellerinden en çok tercih edilenlerden olan pixie saç modeli sizin için ideal seçenekler arasındadır. Ancak yüz şeklinize uygun olarak pixie saç modelini tercih etmelisiniz. Bilirsiniz ki saç modeli tercih ederek yüz şeklinizin önemi büyüktür. Yapılan araştırmalara göre pixie saç modeli yuvarlak yüz şekline sahip olan bayanlara daha çok yakışmaktadır. Birçok ünlü model ve şarkıcı yuvarlak bir yüz şekline sahip oldukları için pixie saç modelini tercih etmektedirler.


2016 yılının en çok tercih edilen ve dikkat çekici renklerinden birisi de kırmızı rengidir. Kırmızı rengin yanında kırmızının birçok farklı tonunda kadınlar tarafından tercih edilmektedir. Sizlerde cilt renginize uygun bir kırmızı tonu belirleyerek şık ve güzel bir görünüm elde edebilirsiniz.

Şimdi ise sizlerle beraber 2016 yılının birbirinden şık kırmızı pixie saç modellerini fotoğraflarla inceleyelim.

 

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Saçı örerek kıvırcık yapmanın yolları

Check Also

Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları Nelerdir? 2022 için saç aksesuarları neler eminim şimdiden merak edenler vardır… …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.