Home / Saç / 2016 Yılı 11 Kolay ve Şık Örgü Saç Modelleri
Kolay Örgü Modelleri ve Yapılışları 2016
Kolay Örgü Modelleri ve Yapılışları 2016

2016 Yılı 11 Kolay ve Şık Örgü Saç Modelleri

2016 yılı 11 kolay ve şık örgü saç modellerini bu makalemiz de siz değerli KadınveBlog takipçilerimiz için paylaşıyoruz. 2016 kolay örgü saç modelleri galerisine bir göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Değerli okuyucularımız bugün sizlerle yine farklı bir konu eşliğinde buluşuyoruz. Bugün sizlere birtakım bilgilerimizi aktaracağımız konu ise 2016 yılının örgü modelleri hakkında olacaktır. Bayanlar için kıyafet ve saç çok önemli bir yer teşkil etmektedir. Özellikle saçlarını yapmadan bir yerlere çıkmaları mümkün değildir. Şık ve zahmetsiz bir saç stili olan örgü stili kadınlar arasında bu nedenle oldukça fazla tercih edilmektedir. Üstelik çok fazla örgü modelinin bulunmasıyla da ön plana çıkmaktadır. Özellikle film karakterleriyle birlikte magazin dünyasında da sık sık rastladığımız örgü modelleri 2016 yılına damgasını vurmuş durumdadır. Bizlerde bayanlar tarafından bu kadar çok tercih edilen örgü saç modeli hakkında geniş kapsamlı bir araştırma gerçekleştirdik. Bu araştırmamız sonucu uzman kuaförler tarafından  elde ettiğimiz bilgilerimizi şimdi aşağıda sizlerle beraber incelemeye başlayalım.

2016 Yılı 11 Kolay ve Şık Örgü Saç Modelleri
2016 Yılı 11 Kolay ve Şık Örgü Saç Modelleri

İlk olarak 2016 yılında ters örgü modeli oldukça fazla tercih edilmektedir. Şık ve kolayca elde edilebilen bu saç tarzı her mevsime uygundur. Eğer bu saç stilinde bir fark yaratmak istiyorsanız örgüyü at kuyruğu gibi tasarlayabilirsiniz. Saç spreyi kullanarak örgümüzün arasından saçlarınızın çıkmasını engelleyebilirsiniz.

2016 Yılı 11 Kolay ve Şık Örgü Saç Modelleri
2016 Yılı 11 Kolay ve Şık Örgü Saç Modelleri

İkinci olarak ise fransız örgüsü 2016 yılında en çok tercih edilen örgüler arasında yer alacaktır. Bu saç modeli ile istediğiniz herhangi bir aktiviteye katılabilirsiniz. Okula,yemeğe,işe,düğüne,partiye bu saç modeli ile rahatlıkla katılabilirsiniz. Klasik bir saç stili olan  fransız örgüsü şık görüntüsüyle sizlere farklı bir hava katacaktır.


Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2021 Trend Saç Modelleri
2016 Yılı 11 Kolay ve Şık Örgü Saç Modelleri
2016 Yılı 11 Kolay ve Şık Örgü Saç Modelleri

Üçüncü bir örgü modeli ise yan örgü modelleridir. Oldukça basit ve zahmetsiz olan bu saç stili gündelik hayat için ideal bir seçimdir.

2016 Yeni Örgü Saç Modelleri
2016 Yeni Örgü Saç Modelleri

Dördüncü olarak ise yukarı fotoğrafta da bulunduğu üzere hollanda stili saç örgüleridir. Bu saç örgüsü iki taraftan örülerek oluşturulur. Kadınsı duran bu örgü modeli özellikle film karakterleri ile saç dünyasında popülerliğini arttırmıştır. Sizlerde bu örgü modelini saçlarınıza uygulayarak modayı takip ettiğinizi gösterebilirsiniz.

Yeni Örgü Saç Modelleri 2016
Yeni Örgü Saç Modelleri 2016

Beşinci olarak ise boho örgü stili 2016 yılının saç dünyasında kendine önemli bir yer bulacaktır. Nostaljik bir hava katmasıyla sizlerin şık ve hoş bir görünüm kazanmanıza yardımcı olacaktır. Bohem yaşam tarzına oldukça uygun olan bu saç stili oldukça rahat ve basittir.

Diğer 2016 Yılı 11 Kolay ve Şık Örgü Saç Modelleri Galerisi;

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.