Home / Diyet / 2017 -2018 Sonbahar Kış Güzellik Trendleri
sonbahar kis guzellik trendleri 2014 2015

2017 -2018 Sonbahar Kış Güzellik Trendleri

Sizde sonbahar/ Kış 2017-2018 güzellik trendleri için uyanık mısınız? Bizden ipucu alabilirsiniz. En iyi güzellik dergilerinden ve bazı internet sitelerinden bu sonbaharın en temel  güzellik trendlerini araştırıp sizler için derledik. Bunlar kadınlar için, bu sezon deneyebileceğiniz etkili ve güvenilebilir eğilimler arasında yer alıyor.

ÖRGÜ SAÇLAR BİR YERE GİTMİYOR

Sürpriz, Saç örgüleri hala soğuk aylarda kullanmak için günlük ve özel günlerin en trend saç modellerinden. Tabii onları nasıl yapmanız ile ilgili  birçok stili vardır. Ve topuzların etrafında dokunmuş kadar güzel örgüler de hala popüler saçlar arasında. Yandan balık kuyruğu örgülü saçlar 2018 sonbaharının en popüler  güzellik trendlerinden biri olarak gösteriliyor.

SADE TIRNAK TRENDLERİ

Tırnakları süslemek her zaman güzel olsa da, koyu renkli tırnaklar sonbahar için her zaman daha ideal. sonbaharda 2017- 2018 için tırnaklar nispeten  daha basit ve sade… Çikolata, bordo, metalik ve griler gibi renkler bu kış daha trend… Ben ise bu soğuk mevsimde, sade bordo ojeleri daha çok seviyorum.


METALİK DOKUNUŞLAR

Metalik bu sonbaharda her yerde görebileceğiniz bir eğilim. Askesuar, moda, tırnak  vb. Ayrıca, göz makyajı için harika bir görünüm yapıyor. Bu sizin günlük görünümünüze biraz  fiyaka eklemek için güzel bir yoldur.

SAÇTA FARKLI OMBRE TEKNİKLERİ

Ombre saç boyamada o güçlü iki renkli  görünüm kayboluyor. Ombre hala trend ama daha ince bir şekilde uygulanyor. Çoğu kadın bu sezon  bazı zengin sıcak tonlarda ombre yaptırmak isteyecektir. Kızıllar için kestane rengi düşünün, esmerler için karamel renkleri, sarışınlar için ise kumrallar düşünün. Saç rengi için güzellik trendleri bu sonbaharda oldukça cazip.

GÜÇLÜ GÖZ MAKYAJI

Göz makyajı bu sonbaharda daha cesur ve daha güçlü olacak. Bu , kalın kirpikler, biraz daha koyu göz farı ve hatta daha fazla vurgulu gözler demektir. Ve ister inanın ister inanmayın, kanatlı eyeliner yine çok popüler. Ve diğer eyeliner teknikleri kadınsı ve güzel olarak karşımıza çıkıyor.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 İlkbahar Yaz Trend At Kuyruğu Saç Modelleri

IŞIKLI VE PARLAK DUDAKLAR

Hafif  parlak dudaklar yaz bitişi ile düşüş içine giriyor. Bordo rujlar ve kırmızı dudakları bolca göreceksiniz. Genellikle yaz aylarında görülen parlak dudaklar sonbaharın merkezinde sahne alacak.

Gerçekten parlak dudaklar ve etkili gözler ile bakarak sürüyor.Soğuk günlerde dudaklarınızı bu şekilde  yumuşak ve nemli  tutmanıza yardımcı olacak güzel bir eğilim.

GÖSTERİŞLİ ŞAPKALAR

Büyük formlarda spor ve klasik şapkalar daha gösterişli ve canlı renkleriyle trendler arasında.

Güzellik trendleri her zaman takip ve denemek için eğlenceli. sizce bu sonbaharda denemek için  en heyecanlı olanı hangisi? Benim için gösterişli şapkalar ve yeni ombre saç teknikleri çok ideal…

Bir önceki yazımız olan Bacakları Uzun Göstermenin Teknikleri | 2021 başlıklı makalemizde ayakkabı seçimi, bacak boyunu uzun göstermek ve bacakları uzun gösteren kıyafet hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Selülitten Kurtulmanın Etkili 22 Yolu

Selülitten Kurtulmanın Etkili 22 Yolu | 2021

Selülit Nedir? Selülit Tedavisi Nasıl Olur? Uzmanlara göre selülit deri altı dokuda biriken bir yağ …

One comment

  1. Saçlardaki örgüler gerçekten çok hoş ve doğal duruyor.Benimde uzun saçlarım var bu dağınık şekilde yapılmış örgü çok hoşuma gitti.Ayrıca Ombre saçlar da harika görünüyor.Saçlarımı ombre yapıp uzun şekilde öreceğim.Fikriniz için teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.