Home / Saç Modelleri / 2017 Moda Saç Renkleri Ve Modelleri
2017 Moda Saç Renkleri ve Modelleri
2017 Moda Saç Renkleri ve Modelleri

2017 Moda Saç Renkleri Ve Modelleri

Saç modası çok hızlı değişebiliyor. 2017 Moda saç renkleri ve modellerinden en cool trendler neler sizler için araştırdık.

Özellikle saç renkleri her yeni sezonda yeni saç renkleri ile bayanların kafasını karıştırıyor. 2017 moda saç renkleri ve modelleri saç trendlerini takip eden bayanlara yeni etkili stillerde getiriyor.

2017 Moda defile saçlarından da ilham alınarak derlenen 2017 moda saç renkleri ve modellerinde doğal sarı saç renkleri en popüler saçlar arasında.Kumral ve altın Dore saç renkleri arasındaki ışıltılar yine ön plana çıkan saç renklerinden.Kum sarısı saç rengi, doğal sarı saç rengi 2017 saç modası hakkında şimdiden ip uçları veriyor. Açık kahveden açık kumrala ve sarıya kadar saçlarda yine Ombre ışıltılar dikkat çekiyor.

2017 Işıltılı ve gölgeli saç renklerinde en önemli ayrıntı saç renginiz ile uyumlu Balyaj tonları, arada çok fazla renk geçişleri olmamalı, yani doğal görünümlü kendinden güneşte açılmış görüntüsü veren saçlar 2017 moda saç renkleri izlerini veriyor.


2017 moda saç modellerinde ise yine doğal dalgalı saçlar ve uzun gür saçlar, sıkı toplanmış topuz saç modelleri, nostaljik saçlar revaçta oluyor.Diğer dikkat çeken saç modelleri ise kısa saçlarda çılgın dik saçlar ve uzun Bob kesim saç modelleri.

2017 Dalgalı Saç Modelleri
Değerli takipçilerimiz 2017 yılının trend saç modellerini incelemeye süratle devam etmekteyiz. 2017 yılının ortalarına yaklaştığımız bugünlerde havalarda yavaş yavaş ısınmaya başlamaktadır. Daha şimdiden çevremizde tişört giyenleri bile görmekteyiz. Havalardaki bu değişiklik biz kadınların saç modellerine de etki etmektedir. Havalar ısındıkça bizi daha serin tutacak ve daha rahat ettirecek saç modellerine yönelmekteyiz. Biz kadınların ilkbahar ve yaz sezonlarında sıklıkla kullandığı saç modellerinden birisi de dalgalı saç modelleridir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2016 Saç Renkleri ve Modelleri

Dalgalı saç modelleri 2017 yılında da kadınların en çok tercih edeceği saç modellerinden olmakla birlikte trend listesinin üst sıralarında yer alacaktır. Yıllardır eskimeyen aksine farklı dokunuşlarla gittikçe popüler olan dalgalı saç modelleri her saç boyunda kullanılabilmektedir. Saçlarınızın ister kısa,ister orta veya uzun olması fark etmeksizin dalgalı saç modellerini kullanabilirsiniz. Yaptığımız araştırmalara göre son zamanlarda kısa dalgalı saç modelleri daha revaçtadır. Ayrıca saç yapınız düz veya kıvırcık dahi olsun dalgalı saç modeli sizi oldukça şık gösterecektir. Bununla birlikte dalgalı saç modellerini gündelik hayatınızda tercih edebileceğiniz gibi özel gün ve gecelerde de rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Rahat edebileceğiniz bir saç modeli arıyorsanız dalgalı saç modelleri tamda size göredir. Dalgalı saçlarınızda günümüzün de modern saç işlemlerinden olan Ombre veya ışıltılarla beraber kullanabilirsiniz. Dalgalı saçlarda özellikle Ombre ve ışıltılar oldukça dikkat çekici ve şık görünmektedir. Son olarak ise dalgalı saçlarınızı diğer saç modelleri ile beraber de kullanabilirsiniz. Dalgalı saç modelleri bütün saç renkleri ile uyum sağlaya bilmekle beraber en çok kahve ve sarı renk tonları tercih edilmektedir.

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Doğal Dalgalı Saçlar

Doğal Dalgalı Saçlar| 2021

Doğal Dalgalı Saçlar Nasıl Yapılır? Hafif su dalgası doğal saçların yükselişte olan popüler saç modelleri …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.