Home / Benim Stilim / 2017 Mom Jean Kombinleme
Mom Jean
Mom Jean

2017 Mom Jean Kombinleme

2016 yılının modası olan Mom jeanler 2017 yılınında trend listesinin üst sıralarında yer alacaktır. 2016 ve 2017 yılları rahatlığın ön plana çıktığı ve ayrıca şıklık yarışının giderek arttığı yıllar olarak geçiyor ve geçecektir. Biz kadınlar kıyafetimize de oldukça fazla bir şekilde önem veririz. Ve modayı takip ederek hareket ederiz. Bu yılın ve gelecek yılın modası Mom jeanler popülerliğini devam ettirerek tüm kadınlar tarafından tercih edilmektedir.

Mom jeanler nedir diye merak ediyorsanız kısaca şöyle açıklayalım. Adından da anlaşılacağı üzere Anne kotları olan Mom jeanler annelerimizin kullandığı kotların özellikleri ile tasarlanmıştır. Anne kotları genellikle bol , geniş ve rahat olurlar. Bunlar göz önünde bulundurularak tasarlanan Mom jeanler özellikle skinny gibi dar jeanlerin en büyük rakibidir. En az dar jean sevenler kadar seveni ve beğeneni bulunan Mom jeanler oldukça kullanışlı ve şık bir görünüme sahiptir.

Mom jeanler ister yazın isterse kışın her mevsim tercih edebilirsiniz. Ayrıca Mom jeanler tüm üst grup kıyafetlerle beraberde kullanılabilir. İster kazak ister gömlek isterseniz tişörtle beraber tercih edebileceğiniz Mom jeanler tüm ayakkabı grupları ile beraber kullanılmaktadır. Topuklular ile de giyinebilen Mom jeanler spor tarzdaki ayakkabılarla da çok şık görünmektedir. Tarzınız ne olursa olsun Mom Jeanleri sizlerde tercih ederek boy göstermelisiniz.


Mom jeanleri nasıl kombinleyebiliriz diye merak ediyorsanız sizler için derlediğimiz fotoğraflardan esinlenerek hareket edebilirsiniz.

 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2014 Yaz Uzun Askılı Mini Çanta Modelleri

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.