Home / Saç / Moda Ombre Saç Modelleri | 2021
Moda Ombre Saç Modelleri
Moda Ombre Saç Modelleri

Moda Ombre Saç Modelleri | 2021

Moda Ombre Saç Modelleri

Bugün dışarı çıktığımda saç konusunda klasik renklerin dışına çıkıldığını fark ettim. Sarı saç veya koyu saç tonları dışında renk tercihi oldukça çeşitli. Kadınlar değişiklik yapmayı seven dinamik canlılardı zaten her zaman. Pandemi sonrasında bu canlılık daha çok belli olmaya başladı. Gençler arasında kırmızı, mavi, yeşil, mor ve gri gibi canlı ve pastel renkler kullanılmaya başlanmış. Şahsen büyük cesaret olarak görüyorum bu renkleri, ben kolay kolay cesaret edemem herhalde… Özellikle genç kadınların tercih ettiği bu renkleri artık olgun kadınlarda da görmekteyiz.

Ombre saç modelleri bilirsiniz ki bir rengin açık ve koyu tonlarının yer aldığı koyudan açığa doğru yer alan bir saç modelidir. Ombre saç modelinde en çok tercih edilen renkler arasında kahverengi ve sarı tonlar yer almaktadır. Ancak zamanla canlı ve pastel tonlar da sıklıkla tercih edilmektedir.

Ombre saç modelinde yalnızca iki renge de yer verebilirsiniz. Ancak iki renge yer vermeyi planlıyorsanız seçeceğiniz iki renk arasında mutlaka bir uyum olması gerekmektedir. Aralarında uyum olan ve şık bir görünüme sahip olan renklerden birisi mavi ve siyahtır. Siyah saçlarınız varsa gece mavisi gibi koyu renkleri ombre tarzında kullanabilirsiniz. Bir diğer uyumlu renkler ise gri ile sarı saç rengidir. En çok beğenilen renklerden olan gri ve sarı tonlar birlikte kullanıldığı takdirde  gerçekten muazzam bir görünüm sergilemektedirler. Gri rengi ile kullanılacak bir başka renk tonu ise mordur. Açık griden açık mor rengine doğru akan bir ombre saç modeli oldukça farklı ve hoş bulunacaktır.


Neden Ombre Saç Modelleri Tercih Etmeliyim?

Neden ombre yaptırmanız gerektiğini mi sorguluyorsun? Son günlerde saç dünyasına damgasını vuracak modellerinden birisi de ombre saç modelidir. Ombre saç modeli geçtiğimiz sezonda ortaya çıkmış ve tüm kadınlar tarafında çok beğenildi. Ombre, yakalamış olduğu bu popülerliği yıllar geçtikçe arttırmayı bilmiştir. Çünkü ombre saç modelleri her kadına yakıştığı için bu kadar fazla tutulmuştur. Ayrıca ombre saç zaten şık ve modern bir görünüme sahip bir saç modelidir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Sonbaharın en popüler Saç renkleri 2016

Ombre saç modeli her kadına yakışan bir saç modelidir. Ten rengin ne olursa olsun tenine ve sana yakışacak olan bir rengi veya renkleri tercih ederek kolay bir şekilde çok şık olabilirsin. Kahverengi saçların varsa saçlarını ister sarı istersen de kızıl tonlarla beraber kullanabilirsin.

Ombre Saç Modelleri

Siyah ombre saç modelleri şık ve dikkat çekicidir. Yine de herkesi memnun etmeyebilir. O zaman siyah ombre kimin için uygundur? Çok zıt bir görünüme ve doğal koyu saç rengine sahipseniz, siyah tonları kahverengi, kırmızı ve hatta sarı tonlarla beraber deneyebilirsiniz. Uzun saç ombre için bir artıdır. Siyahın geçişi kolay olur. Koyu ombre saçın yaratıcı çeşitlerine göz atın ve bir sonraki kuaför ziyaretiniz için ilham alın.

Mor ombre saç modelleri, çok fazla günlük bakım gerektirmeden yaratıcı bir stil elde etmenin gerçekten eğlenceli bir yoludur. İster saç tebeşiri ile geçişleri koyulaştırın, ister kalıcı bir renkle geçiş yapmayı tercih edin. Mor saç, oldukça genç ve enerjik görünmenize yardımcı olacaktır.

Mavi ombre saç modelleri, bugünlerde genç kadınların hayallerini süsleyen cesur bir renk olarak karşıma çıkıyor. Liseden yeni çıkan kadınlarda alıştığımız mavi saç tonları artık her yaştan kadının saçlarında parlıyor. Çünkü ombre var! Uzman bir kuaför ile istediğiniz güzelliğe kavuşmanız mümkün!

İnce ombre renk tekniği, genel olarak trend oluyor. Saçınız ister kısa ve düz, ister uzun ve dalgalı olsun, kademeli bir saç rengi görünümünüzü güzelleştirir. İncelikli geçişler elbette usta eller gerektirir. Koyu renkten kontrast renge geçişte renkleri karıştırmak ve geçişi ayarlamak sizi daha ön plana çıkaracaktır. Ben genelde açık kestaneden platine doğru ince ombre renk tekniğini seviyorum.

Orta ila uzun boy arasında saçların var mı? Hem feminen hem de çağdaş bir stil mi arıyorsun? Farklı bukleler, topuzlar ve örgüler denedikten sonra ne yapabilirsin? Tabii ki saçını boyayabilirsin! Eğlenceli ve cesur biriysen ombre hakkında aklıma direkt bir model geliyor. Hiçbir şey pembe bir ombreden daha iyi yansıtmaz seni. Benmbe çocuk rengi demeden önce bir düşün bence…

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  İki Renkli Ombre Dudaklar Nasıl Yapılır

2018-2019-ombre-sac

2018-ombre-saclar

2018-ombre-sac-modeli

2018-ombre-sac-modelleri

2018-ombre-sac-ornekleri

ombre-sac

ombre-saclar

ombre-sac-modeli

ombre-sac-modelleri

ombre-sac-modelleri-2018

 

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları Nelerdir? 2022 için saç aksesuarları neler eminim şimdiden merak edenler vardır… …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.