Home / Kombinler / 2019 Pileli Etek Modası
2018 pileli etek modeli

2019 Pileli Etek Modası

Biz kadınların en çok tercih ettiği kıyafetlerden birisi de eteklerdir. Günümüzde birçok etek modeli bulunmaktadır. Kısa, orta ve uzun boylu eteklerin bulunduğu bu yıl ve 2019 yılında trend olan etek modeli Pileli eteklerdir. Pileli etekler aslında kısaca uzun boylu üst üste katlanmış eteklere verilen bir addır. Yani pileli eteği bir perde gibi düşünebilirsiniz. Bu yıl moda dünyasında damgasını vuran pileli etekler hem yurtdışında hem de ülkemizde kadınların en çok tercih ettiği parçalar arasında yer almaktadır. Pileli etek modellerini her yaştaki kadın tercih edebilmektedir. Yani genç kadınlarda olgun kadınlarında rahatlıkla tercih edebileceği bir üründür.

Pileli etek her kadına yakışan nadir ürünlerden birisidir aslında. Bu nedenle sıklıkla tercih edilen pileli etekleri tesettürlü kadınlarda çok tercih etmektedir. Tesettürle birlikte çok hoş ve şık bir görünüm elde edilmektedir. Pileli etek fonksiyonelliği ile de bilinmektedir. Pileli eteğin üzerine her şeyi giyebilirsiniz. Özellikle gömlekler ve kazaklar pileli etekler ile çok hoş durmaktadır. Pileli eteklerin olumlu yönlerinden birisi de oldukça rahat bir kıyafettir. Biz kadınlar için şıklık kadar rahatlıkta önemlidir. Dolayısıyla pileli etekler hem şık hem de rahat olunca sıkça tercih etmemiz çok doğal oluyor.

Aynı zamanda pileli eteklerin birçok rengi mevcuttur. Hemen hemen her rengi sevilen pileli eteklerin en çok mavi, yeşil ve turuncu tonları sıklıkla tercih edilmektedir. Son olarak pileli etekleri her mevsim özellikle yazın ve kışın tercih edebilirsiniz. Pileli etekler bot, spor ayakkabı, topuklu ve babet ayakkabılarla mükemmel bir uyum sağlamaktadır.


2018-pileli-etek

2018-pileli-etek-modeli

2018-pileli-etek-modelleri

kis-icin-pileli-etekler

oxxo-pileli-etek-modeli49tl

oxxo-pileli-etek-modeli-79tl

pileli-etek-2018

pileli-etekler

pileli-etek-modelleri

Bir önceki yazımız olan Oversize Kazak Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde kazak kombini, oversize kazak ve oversize kazak kombini hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2018 Yeni Sezon Gelin Çiçekleri ve Nişan, Söz Tepsileri

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.