Home / Moda / 2018 Sonbahar Kış Modası Renk Trendleri
2018 Moda Kıyafetler ve Moda Renkler
2018 Moda Kıyafetler ve Moda Renkler

2018 Sonbahar Kış Modası Renk Trendleri

Moda Aşkına 2018 Sonbahar Kış Renk Trendleri Neler ?

Hüzünlü ama en güzel stillere olanak veren mevsim sonbahar.2018 Sonbahar-kış renk trendleri neler? Bu renkler bizim bu sezon giyim tarzımıza ve kombinlerimize yön verecek.Bu yılın renk trendini Pantone Parlak orkide olarak sunmuştu.Ve kışında parlak orkide morunun etkisini daha çok görmeye devam ediyoruz.Parlak mor tonları, lila rengi, parlak mavi mor karışımı renkler bu kışın kadınlar için moda renk trenderinin başında geliyor.

2018 sonbahar- kış kadınlar için en trend renkler; Bordo renginin  makyajda olduğu gibi moda içinde bir çıkış yapıyor.Kırmızı ise en dikkat çeken canlı renklerden biri oluyor.Mandalina rengine bezeyen parlak turuncu renkleri de bu kış yükselişte olan bir renk.Bunun yanında kobalt mavi ve fuşya rengi de  yazdan kışa yükselişi süren renkler arasında. Soft renklerde sade giyinmeyi seven kadınların kış renklerinden oluyor, Vanilya rengi, açık ve koyu nude renkleri,çok açık mavi ve lavanta rengi de sonbahar kışın trend soft renkleri arasında yer alıyor.Kışın en trend başka rengi de pudra rengi oluyor. Nötr renkleri seven bayanlar çok şanslısınız bu kış bu renklerde en popüler renkler arasında.Toffee, (karamel ve çikolata renklerine benzer) Camel rengi, Grinin açık ve koyu tonları trend nötr renkler arasında.

2014/ 2015 Sonbahar-Kış Trend Renkleri detaylı incelemek için aşağıdaki görsellerden ilham alabilirsiniz.Kadınlar için bu kışın en trend renkler trendleri sizler ile…


1-Kadın 2017-2018 Sonbahar/Kış Soft Renkler

2-Kadın 2017-2018 Sonbahar/Kış Parlak Renkler

3-Kadın 2017-2018 Sonbahar/Kış Mücevher Tonları

4-Kadın 2017-2018 Sonbahar/Kış Nötr Renkler

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Calzedonia Mayo 2015 Koleksiyonu

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.