Home / Saç Modelleri / 2019 Moda Bal Köpüğü Saç Renkleri
Moda Bal Köpüğü Saç Renkleri
Moda Bal Köpüğü Saç Renkleri

2019 Moda Bal Köpüğü Saç Renkleri

2019 Bal köpüğü saç renkleri doğal görüntüsü ve tatlı görünümü ile kadınların aklını çalıyor !

Zamansız bir şıklık sunan bal köpüğü saç renkleri 2019 yılının en moda saç renkleri arasında yer alıyor. Bal köpüğü saç renginde doğru ton yakalanırsa ve ten rengiyle uyum sağlarsa harika havalı bir saç rengi oluşturuyor. Bu yüzden bu konuda işinizi şansa bırakmayıp profesyonel bir kuaförden yardım almak en güzel sonuçları verecektir.

Bal köpüğü saç rengini evde boyamak için çok tecrübeli olmanız gerekmektedir.Bir çok markanın bal köpüğü saç boyası var.Ama saç renginizi bir seferde bu boyalar ile tutturmanız maalesef çok zor.Özellikle siyah ve koyu saç renklerine sahip bayanların hiç denememesini tavsiye ederim.Saç rengini sarı ve açık renklerde ise balköpüğü saç rengini tek seferde tutturabilirsiniz. Bal köpüğü saç rengini boyamak isteyen koyu ve siyah saç renkli bayanlara saçlarının arasına bal köpüğü Balyaj ve ışıltılar yaptırmasını öneririz.Bu renk koyu saçların üstünde gerçekten çok hoş ve doğal görünüyor.Aynı şekilde kumral saç renkleri üzerinde göz alıcı bir ton oluşturuyor.Bu yılın trendi Ombre modasına ayak uydurup saç uçlarınıza bal köpüğü renklerde balyaj attırmamız da sizi daha Cool ve şık gösterecektir.

Bal köpüğü saç rengini düz olarak saçlarınızda istiyorsanız ne çok açık ne de çok koyu bir ton olmamalı.Balköpüğü saç rengi orta kumral saç rengi tonlarında veya biraz daha açık gibi bir ton olmalı.Bu rengi yaz kış rahatlıkla kullanabilirsiniz.Her mevsim popüler olan güzel bir saç rengi.Saç renginiz açık ise balköpüğü saç rengini evde kendiniz boyamak istiyorsanız altın sarısı saç boyası ile kahve köpüğü saç rengini karıştırın. Saçlarınızda en az 25-30 dakika bekletip daha sonra yıkayın.Eğer saç renginiz çok koyu olursa bir daha ki ay altın sarı saç boyasını biraz daha fazla katarak deneyebilirsiniz.Eğer çok açık olursa altın sarısı boyanın sadece yarısını kullanarak deneyin.Yinede en güzel bal köpüğü saç rengini kuaförde yaptırabileceğinizi hatırlatmak isterim.


Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Trend Parti Saç Ve Makyaj Önerileri

Saç renginiz siyah ve üzerine ışıltı bal köpüğü attırmış sanız ve bal köpüğüne komple boyamak isterseniz.
Böyle bir saça direk olarak 10.3 numaralı bal köpüğü saç boyaları ile boyarsanız bal köpüğü tutmaz eğer saçlarınızda boya yoksa saçlarınızın rengi 1 ton kadar açılma yapar ve biraz ışıltılı gibi görünür. Tam olarak köpüğü isterseniz öncelikle saçları krepe-balyaj ile saç rengini açıp bal köpüğü saç boyası ile boyarsanız tutma olasılığı yüksektir. Takipçilerimiz soruyorlar siyah saça bal köpüğü ışıltı hiç hoş durmadığını belirtmek istiyorum.
Açık küllü saç renginiz varsa ve bunu dahada koyu bir hale getirmek ve bal köpüğü saç rengini elde etmek istiyorsanız. L’oreal in excellence serisi 9.3 boya numarasını kullanınız. eğer bu boyayı bulamazsanız dore açık sarı ihtiva eden bir saç boyası da sizin işinizi görebilir fakat biz L’oreali tavsiye ediyoruz. Inoa serisi saç boyaları da gayet iyidir. Küllü saç rengi tonları tamamıyla bal köpüğüne dönmeyebilir. Açık ton küllü saç rengi ise 2 defa boyama yaparsanız dönüşümü sağlayabilirsiniz.
Açık küllü sarı saç renginiz var ve bal köpüğü saç rengine geçiş yapmak istiyorsunuz. bir yukarıdaki küllü saçlar olan açıklamalarınızdan farklı olarak eğer çok fazla ton farkı yok ise altın-sarısı ihtiva eden saç boyası ile bal köpüğü saç rengini edebilirsiniz.

Bal köpüğü saç renklerinin en çok yakıştığı ten renkleri ise, buğday tenli ve esmer bayanlar.Bronz tenli bayanlar da bal köpüğü saç renklerini gönül rahatlığı ile tercih edebilirler.Beyaz tenli bayanları ise cildini soluk gösterebilir.Bu yüzden Altın renk tonlarını ve bakır tonlarını ekleyip saç rengini daha canlı gösterebilirler.

Aşağıdaki resimlerden 2019 moda balköpüğü saç renkleri ile ilgili ilham alabilir, ten renklerine göre düşünerek kendi cilt renginizle karşılaştırabilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Parlak Saçlar İçin Evde Bakım

2019 Moda Bal Köpüğü Saç Renkleri;

Bal Köpüğü Saç Rengi Moda Akımı Tonları

Değerli takipçilerimiz bildiğiniz üzere saç rengi konusu bizim en hassas olduğumuz konuların başında gelmektedir. Saç rengi seçerken oldukça kararsız kalırken bazı hususları göz önünde bulundurarak bir saç rengi tercihinde bulunmalıyız. Bu hususları aşağıda bahsetmeden önce aslında kadınların genelde tercih etmekten korkmadığı ve her kadına yakışan bazı saç renkleri bulunmaktadır. Bu saç renklerinden birisi de balköpüğü saç rengidir.

Balköpüğü saç rengi yıllardır modasını kaybetmemekle beraber aksine giderek popülerliğini artırmaktadır. Bildiğiniz üzere artık yaz mevsimindeyiz ve yaz mevsiminin enerjikliğine uygun bir saç rengi arıyorsanız balköpüğü saç rengini mutlaka denemelisiniz. Balköpüğü saç rengini her yaştaki kadın deneyebilir. Balköpüğü saç rengi genç kadınları daha olgun, olgun kadınlara ise daha genç bir görünüm katmaktadır. Balköpüğü saç rengi gerçekten oldukça avantajlı bir renktir. Çünkü bu saç renginin uyum sağlayamadığı hiçbir saç modeli bulunmamaktadır. Bu nedenle her saç modelinde oldukça şık görünen balköpüğü saç rengi açık saç modellerinde kendisini daha çok belli etmektedir. Özellikle renkli bir göz yapınız varsa kendinize herkesi kolayca hayran bırakacaksınız. Balköpüğü saç rengi yazın klasik bronz tenle daha da şık bir görünüme ulaşmakla kalmıyor, beyaz ve kumral tenlerde ise sizi bebeksi bir tatlılığa kavuşturuyor.

Balköpüğü saç rengini sizlerde ister evlerinizde isterseniz kuaförlerinizde tercih edebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Doğal Dalgalı Saçlar

Doğal Dalgalı Saçlar| 2021

Doğal Dalgalı Saçlar Nasıl Yapılır? Hafif su dalgası doğal saçların yükselişte olan popüler saç modelleri …

3 comments

  1. Saçım doğal siyah bal köpuğu ombre yapa bilirmiyim?nasıl?

  2. Merhaba iyice açık renkli bir bal köpüğü elde etmek istiyorum saçlarım sarı palette nin kahve köpüğü diye iki renk çıkıyor hangi sini kullanmamız gerekiyor yarın boyamanın düşünüyorum kısa zamanda cevap verirseniz çok memnun olurum çok teşekkürler mutlu pazarlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.