Home / Elbise Modelleri / 2019 Trend Abiye Modelleri
abiye modelleri

2019 Trend Abiye Modelleri

2019 ilkbahar – yaz sezonunun trend abiyeleri, ilhamını doğa anadan alıyor. Trend model abiyeler arasında toprak tonları ve lavanta tonları dikkat çekerken, altın sarısı tasarımı abiye modelleri göz almaya, limon sarısı tasarımı abiyeler, yaz sezonunun C vitamini olmaya geliyor. Çiçek desenleri, abiye modelleri üzerinde olağan şekilde hakimiyetini sürdürürken, 2019 yılı abiyelerde kelebek modelleri etkisi de dikkat çekiyor.

Yaz aylarının, özel gün, davet ve partilerde gecenin en şık kadını olmak isteyen bayanlar için her zevke uygun Abiye modellerini, müthiş bir galeri ile oluşturduk. 2019 yaz sezonu trendlerinde derin yırtmaçlı, omuz bölgesini açıkta bırakan ve her yılın değişmez modası straplez abiyeler de göz önünde.

En şık ve en uygun abiye modelini seçerken en çok dikkat etmeniz gerekenlerin başında, ten renginize ve vücut ölçülerinize uygun bir seçim yapmanız olmalıdır. Tercih edilen aksesuarlar ve takılar abiyenin tamamlayıcısı olmalıdır. Simler ve ışıltılı taşlar güzel aksesuarlar olduğundan, abiye modelinizde ön plana çıkması gereken en önemli detaydır. Büyük beden tercih eden kadınların, koyu renkleri tercih etmesi, daha zayıf görünmelerinde önemli rol oynayacaktır.


2019 Trend Abiye modelleri arasında etekler de yerini alıyor. Tüllerle süslenen etekler düğün, nişan, mezuniyet, isteme gibi özel günlerde oldukça şık ve ağır bir hava katıyor.

Teknolojinin gelişmesi ve yaygınlaşması ile birlikte, Abiye seçimi yapmak biraz daha kafa karıştırıcı olsa da eski yıllara göre daha kolaydır. Geçmiş yıllarda sadece mağaza ve alışveriş merkezleri gezilerek ulaşılabilen abiyelere, internet üzerinden kolaylıkla ulaşılabilmektedir. Abiye elbise seçiminde online olarak Trendyol.com en popüler Abiye satış sitesi iken, Morhipo, n11 ve Oleg Cassini gibi markaların kendi web siteleri de oldukça rağbet görüyor.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Dantelli abiye elbise modelleri 2014 2015

En özel gün ve davetlerde elbette ki herkes en şık, en havalı, en güzel olmak ister. Bu durumda Tercih edilen abiyenin önemi kadar, yine tercih edilecek abiyenin, ten rengine ve vücut hatlarına uyumu çok önemlidir. Abiye seçiminde oldukça çok seçenek bulunuyor. Bunlardan birkaçını sıralayacak olursak; Şifon Kumaş Abiyeler, Volanlı Abiyeler, Bohem Abiyeler, Desenli ve Dantel İşlemeli Abiyeler, Payet Abiyeler, Boncuk İşlemeli Abiyeler, Sade Kumaş Abiyeler, Saten Abiyeler, Kadife Abiyeler ve Dökümlü Abiyeler olarak ayrılmaktadır. Bunların yanı sıra bu abiyeleri kendi aralarında uzun, kısa, dar, balık, straplez, askılı, tek omuzlu, dekolteli, yırtmaçlı, mini ve kapalı, kollu, kolsuz, askılı gibi detaylara ayrılmaktadır.

Bir önceki yazımız olan Yazın en trend 16 gelin makyajı fikirleri 2015 başlıklı makalemizde 2015 yaz gelin makyajı, en güzel gelin makyajı modelleri ve gelin makyajı hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

t3

En Şık Tuvalet Elbise Modelleri | 2021

Tuvalet Elbise Nedir? Özel bir günde veya en özel anlarda kadınların ilk istedikleri şey tüm …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.