Home / Elbise Modelleri / 2019 Yılı En Şık Tunik Modelleri
2019 tunik

2019 Yılı En Şık Tunik Modelleri

Geçmişten günümüze kadar, özellikle tesettür giyimde tercih edilen tunik modelleri 2019 yılına en yeni kreasyonları ile damgasını vurdu! 2019 yılının Tunik Modellerinde simli kumaşlar olduğu kadar, sade renkler her zamanki gibi en çok tercih edilen ve popülaritesini koruyan renk oluyor. Spor tunik modellerinin, ince ve zarif, ufak dokunuşlarla hareketlendirildiği tuniklerde 2019 yılında parıltılı taşlar ve simler ön plana çıkıyor. Parıltıların yanı sıra, zıt renkli düğmeler, ince nakışlar, renkli cepler, bakılar, çiçek desenleri, kol ve etek ucu hareketliliği göze çarpıyor.

2019 yılında tunikler, çeşitliliği açısından da severlerine birçok olanak sağlıyor. Spor tuniklerin yanı sıra, Abiye tunikler, Kot tunikler ve gömlek tunikler de tesettürsüz ve tesettürlü giyimin vazgeçilmez bir parçası oluyor. Tesettürlü hanımlar için tasarlanan tunik modelleri, çeşitliliği ile oldukça kafa karıştırmakta. Satın alımlarda ilk karar verilecek şeyler, ayak bileğine kadar mı yoksa diz altı mı? Uzun kollu mu, kapri kol mu, yoksa kolsuz mu? Spor mu, abiye mi? gibi sorulardır. Hanımların çoğunlukla tercih ettiği tuniklerden biri olan kap tunikler V yaka tunik modelleri, gömlek yaka tunik modelleri, deri tunik modelleri, spor tunik modelleri olarak ayrılmaktadır.

2019 yılı tunik modellerini yine bilinen markalar göz önüne serdi. Piyasaya yeni bir marka bilinen olarak henüz girmedi. Kayra giyim, Armina Giyim, Alvina Giyim, Sefa Merve, Armine en çok bilinen tunik modelleri markalarıdır.


Spor Tunik Modelleri

Genellikle genç kızların tercih ettiği bu tunik modeli, çoğunlukla diz altı ve gösterişli modellerden oluşuyor. 2019 yılı spor Tunik Modellerinde simli ve baskılı kumaş modelleri ön planda.

Gömlek Tunik Modelleri

Çoğunlukla bahar ve yaz aylarında tercih edilen Gömlek Tunik Modelleri, pamuk ve ipek ağırlıklı, terletmeyen, hafif kumaşlardan oluşmaktadır.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Deri Pantolon Giymenin Farklı Yolları

Kot Tunik Modelleri

En kolay kombinlenebilen ve her yaş kesimine hitap eden Kot Tunikler, 2019 yılında, soğuk havalar için kalın, sıcak havalar için ince olarak tasarlandı. Bu yılın öne çıkan modelleri arasında ise kot tunik üzerine yapılan renkli baskılı tuniklerdir.

Abiye Tunik Modelleri – Tesettür Tunik Modelleri

Kollu, kolsuz, kısa kollu, Uzun, diz altı, diz üstü, V yaka, hâkim yaka, yuvarlak yaka, dantelli, boncuklu, işlemeli ve daha birçok özelliklere sahip Abiye tunikler 2019 yılında günlük hayatta da kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Bir kere kullanıp atmak olmasın. Sevdiğin ürünü her daim üzerinde taşı amacı güden 2019 yılı abiye tunik modelleri, gösterişi ve hareketi seven hanımların yüzünü güldürdü.

Bir önceki yazımız olan Oversize Kazak Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde kazak kombini, oversize kazak ve oversize kazak kombini hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.