Home / Moda / 25 Modern Bayan Kış Kıyafet Stilleri
modern bayan kis stilleri 2015
modern kış kıyafet stilleri 2015

25 Modern Bayan Kış Kıyafet Stilleri

Güzel ve şık modayı takip eden bayanlar, bugün sizlere ilham verecek  en moda ve modern kış stillerinden güzel bir koleksiyon hazırladık!

2015 Kış modasında popüler olan modern ve şık stiller arasında, kürkler, mini etekler, ekose kıyafetler, salaş kazaklar, opak siyah çoraplar, deri taytlar, diz üstü çizmeler, bilek boy botlar geliyor!

Havalar her gün daha soğuk gitmeye başladı endişe etmeye gerek yok,  bizim şık ve modern olmamıza engel değil…, Şık ve bütün sezon sizi ısıtacak kıyafetlerden bir sürü parça bulabilirsiniz. Bugün için, ben size görmeniz gereken 25 Modern Kış kıyafetler stili seçtim.


Pastel renkler kış modasında da popüler olmaya devam ediyor, böylece gardırop en az bir pastel kıyafeti eklememiz gerekir. Pastel renk kürk ve kabanlar soğuk kış sezonu boyunca sizi sıcak ve şık tutacaktır. Kolayca ceket ile şık bir görünümde yakalayabilirsiniz.Özellikle kaşe kalın ceketler kış için daha sıcak.Hepimiz siyah ceket, ile diğer renkli kıyafetleri şık bir şekilde kombinleyebilirsiniz.  Sokaklarda harika ve eşsiz  renkli kat kat kıyafet stilleri ile dolu 🙂

Eğer sizde rahat parçalar ile daha şık ve modern stiller elde etmek isterseniz , o zaman topuklu bilek boy botlar sizin için idealdir.

Ve daha şık ve çekici  bakmak için, diz üstü çizmeler tercih edin .

Gri,füme ve kahverengi renkler çok popüler olmaya devam ediyor, bu yüzden tüm bu renkler de kıyafetler ile bizim dolaplarımızı güncellemeniz gerekir.

Eğer ne  giymeli,   şık ve modern hangi kıyafetleri kışın seçmeliyiz diyorsanız aşağıdaki kış stillerini daha yakından inceleyin!

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  10 inanılmaz kokteyl elbisesi modeli 2014 2015

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.