Home / Moda / 26 Moda Casual Kış Sokak Stilleri
kis modasi bayan casual sokak stilleri 2015
kış modası bayan günlük sokak stilleri

26 Moda Casual Kış Sokak Stilleri

2015 Bayan kış modasından ilham verecek 26  Casual (Günlük ) Sokak Stili kombinleri ile, yeni  trendleri bir araya getirdik.

Eğer soğuk günlerde sizi ısıtacak bazı şık parçalar ile günlük kıyafetlerinizi güncellemeyi düşünüyorsanız bu  köşemizden ilham alabilirsiniz.2015 kış mevsiminde neler moda ve şık olacak ve hangi renkler hâkim olacak ? Aşağıdaki yazıda ve resimlerde günlük sokak stilleri ve kombinlerinden örnekler verdik.

Günlük yürüyüş için rahat ve konforlu kıyafetler için bu kışın sokak modası stillerinden fikir alabilirsiniz. Triko elbiseler bu sezon için gardırobunuzda olmalıdır  ve ayak bileği ya da diz üstü çizmeler ile kombine edildiklerinde onlar muazzam bir stil oluşturuyor. Eğer günlük kombinlerinizde kış elbiselerini seviyorsanız, o zaman bu eğilim sizin için de idealdir. Büyük boy çizmeler bu kış çok  popüler ve onlar bütün sezon sizi dışarıda sıcacık tutacaktır.


Bazı kızlar gittikleri her yerde topuklu giymekten hoşlanıyor olsa da, düz ayakkabılar ve botlar ile daha rahat rahat giysileri eşleştirebilirsiniz. Parka ceketler kış sezonunda en çok moda olan parçalardan, ama ben siyah bir manto tercih ederim. Şapka ve atkı gibi yünlü, örgü aksesuarlar da sokak stilinin vazgeçilmezlerinden. Sizde günlük görünümlerinize ekleyerek şık ve sıcak sokak stiller elde edebilirsiniz.

Pastel renkler, bordo, koyu sarı ve mavi moda trendleri takip etmek için en ideal kış renkleri.Bu renklerin her birinden en az bir parça satın almanız gerekir, bu kış en popüler olan renklerdir.

Bu rahat casual kıyafetler den kendiniz için ilham alabilir yeni sokak stili tarzları oluşturabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2016 Kış Modası Bayan Giyim Kombinleri

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.