Home / Kombinler / 27 Tarz ve şık siyah kış kıyafet kombinleri 2015
en tarz siyah sokak modasi kombinleri 2015
en tarz siyah sokak modasi kombinleri 2015

27 Tarz ve şık siyah kış kıyafet kombinleri 2015

Sokak modasında tarz kombinler denilince akla gelen ilk, her zaman herkes tarafından pratik ve çok yönlü zamansız bir şıklık getiren siyah kıyafet kombinlerioluyor.Bu yüzden en çok sevilen moda renkleri arasında tek bir renk var  – bu renk tabii ki, siyah.

Moda bloklarının en yaratıcı beyinlerinden bazıları siyah en tarz kış kıyafet kombinleri seçiyor, bizde bu şık ve tarz kış stillerini sizler ile paylaşmak istedik.Siyah deri ceket ve siyah skinny pantolonlar, siyah deri tayt ve siyah blazer ceket, siyah şort ve siyah kazaklar, siyah mini elbiseler ve siyah kazaklar derken bir çok kıyafeti birbiri eşleştirip kış modasının en tarz kombinlerini sizde basitçe yapabilirsiniz.

Moda dünyasının en tarz ve en asi rengi siyah olmuştur. Özellikle kış sezonunda bu  renk her zaman mükemmel bir seçimdir. Ayrıca vücut şekliniz ne olursa olsun  ister çok kilolu olsun siyah renk kıyafetler her zaman size  iltifat getirir sizi çekici ve zamansız şık bir stil getirir.


Ayrıca siyah kıyafetlerin kendinizde güven artırıcı güçleri oldukça fazladır.Bir siyah kıyafeti daha tarz ve zarif göstermek minimalist ve kolay bir şey değil.Siyah yüksek bel yırtık kot ile rahat ve moda olan bir stil elde ederken, siyah etek ve ipeksi bluz ultra-feminen bir görünüm getirin.

İlgili; 2015 Kış sezonu için siyah tayt ile casual kıyafetler

Çeşitli kişilikleri ve stilleri siyah kıyafetler ile uygulamak mümkün; büyük boy siyah kazak ve siyah kalem etek, siyah bol bir kazak ile siyah bir tayt gibi bir çok tarz görünümü elde edebilirsiniz. Siyah kıyafet Aksesuarlarınızın renkli seçmek için ayrıca mükemmel bir tuval olduğunuda hatırlatmak isteriz.

Aşağıdaki 27 tarz ve şık siyah kıyafet kombinleri ve fikirlerine sizde  bir göz atın.Emin olun siyah bir görünümde yaratıcı olmak için tüm yolları keşfedeceksiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Vücut tipine uygun pantolon nasıl seçilir

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.