Home / Benim Stilim / 30 Yaş Kadınlar İçin Şık Moda Kıyafet Fikirleri | 2021
30 Yaş Kadınlar İçin Şık Moda Kıyafet Fikirleri
30 Yaş Kadınlar İçin Şık Moda Kıyafet Fikirleri

30 Yaş Kadınlar İçin Şık Moda Kıyafet Fikirleri | 2021

30 Yaş Kadınlar İçin Moda Ve Stil İpuçları

Yaş, nasıl giyindiğiniz konusunda bir faktör olmamasına rağmen, 20’li yaşlarınızda ve 30’lu yaşlarınızda giyim tarzınız şey arasında bir fark vardır. Artık o kadar da büyük olmayan 3-0’ı vurduğunuza göre yeni bir kıyafet ilhamı arıyorsanız, bu yazı tam da size göre. Sizin için 30’lu yaşlarda en şık kadınlardan ilham alarak şık moda ve kıyafet fikirleri hazırladık. Yeni kıyafetlerinizi bulmak için yazımızı okuduktan sonra gardırobunuza göz gezdirin ve alışveriş listesi yapmaya hazırlanın.

 30 Yaş Kadın Stili Nasıl Olmalıdır?

30’lu yaşlarda kadınların belli bir tarzı ve stili olmalıdır. Bu konuda dikkat etmeniz gereken ilk şey kadınlığın yani dişiliğin zarafetinden yararlanmak ve monoton görünümden uzaklaşmaktır. Kendinize yeni stil oluştururken tarzınızı iyi belirlemeniz sizi bir adım önde tutacaktır.

Klasik giyimden hoşlanıyorsanız ve takım kıyafetlerden vazgeçemiyorsanız bu çizginize çiçek desenli parçaları ekleyebilirsiniz. Midi etek boylu elbiseler ve renkli kumaşları her sezon kurtarıcınız olabilir. Ayakkabılarınız, aksesuarlarınız ve ceketinizin renk uyumu oluşturmasına olanak sağlayın. Kontrast yani zıt renklerden oluşan kombinleriniz sizi daima kurtarır.


30 Yaş Kadınlar Ne Giymeli?

Genç görünmek her zaman önemli. Eğer dar kalem tipi etekleri her zaman giyiyorsanız pileli ya da daha hafif seçenekler için tarzınızı değiştirmenin tam zamanı. Eğer geniş paçalı pantolon gibi giysileriniz yoksa bunlardan edinebilirsiniz. Yüksek ve geniş paçalı pantolonlar ile tulumlar 30’lu yaşlar için şık ve genç gösteren harika parçalardır. Bu tarz parlak ve ışıltılı detaylar sizin için tazelik ve harika bir görünüm sağlayabilir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Nişan ve Düğün İçin Benzersiz Tektaş Yüzük, Alyans Modelleri 2015

Size aynı zamanda sevimli ve benzersiz bir görünüm için yardımcı olacak bol paça ile yüksek belli tasarım pantolonlar, kalem etekler gibi kıyafetleri tavsiye ederim. Bu tür modeller zarif vücudunuzu göstermek için hünerli kıyafetlerdir. Güzel vücudunuzu çerçeveler. Çünkü yaşınıza gerektiği gibi zarif, şık görünümlü, aynı zamanda göz alıcı olan kıyafetlerdir. Uyumlu renklerde şık bir gömlek ile yüksek belli etekleri ve pantolonları birleştirdiğinizde mükemmelliğe ulaşmanıza ramak kalmış demektir.

30 Yaş Kadın Kombinleri Nelerdir?

Şık kombinler size kendinizi harika hissettirmek için modern ayrıntıları olan bluzlar, gömlek ve diğer bu tür parçalar ile çanta ve aksesuar arasında değişen parçalar ayrı tasarım ile motiflerde olabilir. Renkler ve şekiller de sizin için değişiklikler yaratmak için harika bir alternatif olabilir. Diğer yandan, daha cesur çözümleri tercih etmek isteyenler için moda dünyasının en yeni öneri ve trendlerini denemenizi tavsiye ederim! Dünya trendlerini ve stillerini sokak stilleri ve benim stilim kategorimiz den takip edebilirsiniz.

Bir kadının günlük gardırobunun temel parçası: Renkler, desenler, şekiller ve diğer pek çok şey, güzel kombinasyonların oluşturulması için kullanılabilir. Bu şekilde sizin görünümünüz için bazı yeni ve süper konforlu seçenekleri keşfetmek mümkün olacak. Tabii ki, siz de başarıyı tamamlamak için her bir tasarımın desenleri, renk kombinasyonları ve dış giyim parçaları ile giysiler konusunda dikkat çekici ve doğru kombinleme yapmanız gerekir.

30 Yaş ve Üzeri Kadınlar Nasıl Giyinmeli?

  • Abartılı ve ucuz kıyafetlerden uzak durmalısınız. Ucuz aksesuarlar da sizi kötü gösterir.
  • Eğer 30 yaşın üzerindeyseniz yaşınızı genç gösterecek genç kıyafetleri tercih etmelisiniz.
  • Kıyafetleri içinde bulunduğunuz kültüre uygun seçmeniz iyi olur. Cinselliği uyandıran giyim tarzı yaşınızı gizlemeye yetmez.
  • Eğer kusursuz bacaklarınız varsa, mini etek gibi parçalar giyebilirsiniz. Dekolte hem üstte hem de altta kullanılmamalıdır. Mini etek giydiğinizde üstünüzde dekolteli bir kıyafet olmamalı. Bacaklarınız güzel değilse, o zaman diz boyu seçeneklerde etekler ile sınırlı kalmak iyi bir fikirdir.
  • Modada tüm trendleri takip ederken aşırıya kaçmayın. Aşırı abartılı ve modern olmayan kombinler sizin yaşınızı olduğundan daha büyük gösterebilir.
Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Beyaz Blazer Ceket ile İnanılmaz Kombinler

30 Yaş Kadın Stilinde Olması Gereken Detaylar

30 yaş kadınlar kervanına katıldıysanız aşağıda yer alan detayları bilmeniz gerekmektedir;

  • Eğer katılmak için özel bir geceniz veya davetiniz varsa kısa siyah elbise sizin gardırop olması gereken temle parçadır.
  • Kalem tipi şık diz boyu etekler gündelik ve rahat seçenekler arasındadır. Mavi, siyah ve lacivert gibi klasik tonlarda uygun olabilir. Kırmızı etek ile beyaz bir gömlek ikilisi sizin için etkili bir hava yaratacaktır. Siyah kalem etek, beyaz gömlek içeren kombinasyonları da seçebilirsiniz. Eteğinizin içine gömleğinizi sokabilir  ya da sadece geniş bir deri kemer ile eteğin ve belinizin görünümünü vurgulayabilirsin.
  • Herhangi bir alt-üst kıyafet takımını şık yapmak için  görkemli ayakkabılardan bir çift kesinlikle olmalı. Klasik siyah topuklular bu kombin için ideal olabilir. Moda üzerinde durmak gerekirse; mavi kot pantolon ve pahalı bir elbise ile her zaman harika görünebilirsiniz.
  • Cildinizin tonu ile eşleşen bir ruj görünüşünüz için çok önemlidir. Çok koyu renklerden uzak durmalısınız örneğin kahverengiler gibi.
  • Eğer altın alamıyorsanız modern ve şık saatler ya da el yapımı bileklikler kullanabilirsiniz.
  • Sade ve şık bir çanta sizin dikkat etmeniz gereken önemli detaylardan biridir. Eğer öyle bir çantaya sahip değilseniz bu alışveriş için para harcamanın tam da sırası!
  • Teninize yakışan güzel bir parfümünüz olmalı.
  • Jean ve kot modasına uygun seçenekleri sürekli değerlendirmelisiniz.
  • Günlük kombinlerinizde spor ayakkabılar, düz moda olan ayakkabılar ve botlar stilinizi daha güçlü ve genç gösterebilir.
  • Tişörtler ve Sweatshirtler ile kahve içmeye ve günlük kombinlerinizde şık görünebilirsiniz.

30 yaş kadın kıyafet galerisine bakmak isterseniz;

 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Trend bot modelleri ve sokak stilleri 2015

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.