Home / Saç / 4 Bayan 4 Güzel Genç Gösteren Saç Modelleri
4 Bayan 4 Güzel Genç Gösteren Saç Modelleri
4 Bayan 4 Güzel Genç Gösteren Saç Modelleri

4 Bayan 4 Güzel Genç Gösteren Saç Modelleri

Saç Stilleri ile Genç Görünmenin Yolları

4 Bayan 4 güzel genç gösteren saç modelleri ile 8 trend ünlülerin saç modelini karşılaştırdık. Saçlarının eski hali ve yeni genç gösteren modellerini beğeninize sunuyoruz.

Sevgili okuyucularımız moda,güzellik, saç ve bakım hakkında sizlere bilgiler sunmaya sürat le devam ediyoruz. Sizleri bugün genç görünmek için hangi saç stillerini kullanabilirsiniz gibi soruların cevaplarını vermeye çalışacağız. Genç görünmek bütün bayanların ortak temennisidir. Sokaktaki sıradan bir bayandan tutun da işte ünlüler dahi bu temennide hareket etmektedirler. Saç konusu hakkında baştan beri vurguladığımız gibi doğru saç kesiminin önemi oldukça fazladır. Çünkü doğru bir saç kesimi ile genç ve şık görünebilirsiniz. Bizlerde genç gösterecek saç stilleri konusunu uzman kuaförlere danışarak bir çalışma gerçekleştirdik. Gelin şimdi bu çalışmamızda öne çıkan bilgileri aşağıda fotoğraflar halinde sizlerle öğrenmeye başlayalım.

1-Uzun Saçlar için Yandan Kahküllü Saç Stili;

Genç Gösteren Saç Modelleri ve Detaylı Yorumları
Genç Gösteren Saç Modelleri ve Detaylı Yorumları

İlk olarak yukarıdaki fotoğrafta da gördüğünüz gibi sizi genç gösterecek saç stilleri arasında Yandan kahküllü saç stili yer almaktadır. Kısa veyahutta uzun saçlara sahip olan herkes kahküllü saç stilini saçlarına uygulatabilir. Üstelik düz veya dalgalı saç yapısına ayrı ayrı çok yakıştığı gözlemlenmiştir.

2-Katlı Saç Stili;

2016 Bayan Genç Gösteren Saç Modelleri
2016 Bayan Genç Gösteren Saç Modelleri

İkinci olarak ise Jennifer Lopez’ inde tercih etmiş olduğu katlı saç stilidir. Bu saç stili saçlarınıza canlı,güçlü ve yeni bir görünüm katacaktır. Günlük hayatınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz bu saç modeli modaya uygunluğu yanı sıra çeşitli merasimlerde de tercih edebilirsiniz. Eğer ki bu saç stili ile fark yaratmak istiyorsanız buklelerin kıvır kıvır olmasına özen gösteriniz.


Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  ROCK TARZI KIVRIMLI (TOST) SAÇ MODELLERI

3-Pixie Saç Stili;

2016 Genç Gösteren Saç Modelleri
2016 Genç Gösteren Saç Modelleri

Sizleri genç gösterecek bir diğer saç stili ise pixie saç modelidir. Bakımı kolay olan ve yaz aylarında inanılmaz bir serinlik veren bu saç modeli saçlarınızı canlı gösterecektir. Saç bakımı gerçekten çok zor bir olay olduğundan dolayı zor saç bakımından kurtulmak istiyorsanız bu saç modeli size çok uygundur.

Yukarıda bahsettiğimiz saç stilleri sizleri daha gösterecektir. Ancak sadece saç stili ile genç görünmek yeterli olmayabilir. Dikkat etmemiz gereken başka konularda bulunmaktadır.

Genç Görünmede Saç Renginin Gücü;

  • Örneğin saç stili kadar saç rengi de genç görünme konusunda oldukça etkilidir. Sarışın ve kızıl tonların genç gösterme konusunda mükemmel çözümler olduğu saç tasarımcıları tarafından saptanmıştır.
Orta Yaşlı Bayanlar için Genç Gösteren Saç Modelleri
Orta Yaşlı Bayanlar için Genç Gösteren Saç Modelleri
  • Bir başka dikkat etmeniz gereken konu ise yüz şeklinizdir. Yüz şeklinize uygun olmayan saç stilleri şık görünmenize darbe vuracağı gibi genç görünmenizi de etkileyecektir. Moda dünyasının temel taşlarından olan bu konuda sizler uzman kuaförlere danışarak hareket etmelisiniz.
  • Son olarak yüz bakımı konusu genç görünme de etkili bir rol oynamaktadır. Ünlüler estetik operasyon geçirip genç görünüyorlar diye düşünebilirsiniz. Ancak sizlerde düzenli bir şekilde yüzünüze doğal bir bakım yaparak genç görünebilirsiniz. Yüz bakımı için sitemizin sağlık ve bakım bölümüne göz atabilirsiniz.
Ünlülerin Eski ve Yeni (Genç Gösteren) Saç Modellerinin Karşılaştırması;

8 Ünlümüzün eski saç modelini ve yeni genç gösteren saç modellerini karşılaştırdık. Bu karşılaştırmadan şunu anladık ki kullanılan saç modeli ve saç rengi gerçek den sizi vezir de yapabiliyor rezil de.

Zoe Saldana Eski ve Yeni (Genç Gösteren) Saç Modeli;
Scarlett Johansson Eski ve Yeni (Genç Gösteren) Saç Modeli;
Nicole Kidman Eski ve Yeni (Genç Gösteren) Saç Modeli;
Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Günlük Uygulanan Saç Bakım Maskeleri | 2021
Mena Suvari Eski ve Yeni (Genç Gösteren) Saç Modeli;
Katherine Heigl Eski ve Yeni (Genç Gösteren) Saç Modeli;
Jennifer Lawrence Eski ve Yeni (Genç Gösteren) Saç Modeli;
Emily blunt Eski ve Yeni (Genç Gösteren) Saç Modeli;
Anne Hathaway Eski ve Yeni (Genç Gösteren) Saç Modeli;

 

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

2 comments

  1. herkezin güzelligi kendine yani

    • Aynen öyle fakat, Malesef her kadın güzelliğini ortaya çıkaramıyor. Oysaki her kadının kendine has bir güzelliği vardır. Yeter ki onu ortaya çıkarmasını bilelim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.