Home / Saç / 47 Farklı Işıltı Saç Modelleri ve Işıltı Attırma Fiyatları
küt saç ışıltı modelleri 2017
küt saç ışıltı modelleri 2017

47 Farklı Işıltı Saç Modelleri ve Işıltı Attırma Fiyatları

2017 yılında saçlarınıza ışıltı attırmak istemez misiniz? Evde ışıltı nasıl atılır? Işıltı saçlarınıza zarar verir mi? Saç ışıltı fiyatları nedir?

Saçlarınıza ışıltı attırmak için saçlarınızın illa sarı tonlarında olması gerekmez. Şuandaki saç renginiz ne ise bir iki ton açık rengi ince ince tutam şeklinde ışıltı atılarak saçlarınızda zarif, tarz bir görüntü oluşturabilirsiniz. Bu senenin modası kumral ve kahverengi tonlarındaki saçlara ışıltı attırmak. Tabi ki sarı saçlarda moda. Galerimizde derlediğimiz ışıltı saç modellerine göz atabilirsiniz.

Işıltı nasıl atılır? nasıl yapılır?


Örnek olarak kahve tonlarında saçlarınız için bir kutu sarı tonlarından bir boya seçin ve saçlarınızı Balyaj yaparak tutam tutam at kuyruğu şeklinde 5-6 yerden yapın. Bu tutamlara uçlarına doğru boya sürerek alüminyum Folyo ile sararak bu tutamları sarın ve saçlarınızı 20 ile 50 dk arası boya saçınızda kalsın ve daha sonra yıkayınız.

Örnek olarak saçlarınız bakır ama uçlarına sarı renk ışıltı attırmak istiyorsanız ve saçlarınızda açıcı var ise ve üst kısımlarında değiştirerek sarı renge uygun bir renk yapmak isterseniz size önerimiz Dore saç rengi tonlarından kaşlarınızın rengine uyum sağlayacak bir renk seçmeniz gerekir. Işıltı işlemi saçınızı yıpratacağından sonrasında güzel bir bakım uygulamanızı tavsiye ederiz.

Eğer siyah saçlarınızdan sıkıldıysanız ve beyaz tenliyseniz sizlere bu sene modası kızıl kahve veya koyu Karamel tonlarını tavsiye ederiz.

Saçlarınız çikolata kahve, koyu kumral, bakır ve kahve tonlarında ise beyaz tenliyseniz ve ışıltı yaptırmak isterseniz size renk olarak tavsiyemiz bal köpüğü veya bal sarısı tonlarını seçebilirsiniz.

Koyu kumral ışıltı attırmak isterseniz size tavsiyemiz ballı bisküvi saç rengi ve bal köpüğü saç rengi olacaktır. Buğday tenli ve renkli gözlere sahipseniz ve doğal bir görünüm elde etmek isterseniz saç renginizin bir ton açık rengini ışıl olarak deneyebilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Saç Rengi Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler | 2021

Işıltı saça zarar verir mi?

Her zaman saç boyatmak tabiki de zamanla saçlarınızda kuruluk ve saçlarınızda yıpranma gibi etkiler doğurur. Çoğu boya hidrojen peroksit içerir. Bu madde kimyevi reaksiyon sonucu boya saç teline nüfuz eder ve saçlarınızda pigmentlerin renk değiştirmesini sağlar. Doğal ve sağlıklı saçınızda boya biraz da olsa yakma yapar, saçlarda kırık ve kopma yapabilir. Alerji riski vardır boya tarzı ürünleri kullanmadan önce test yapmanızı önermekteyiz. Bazı kişiler hassas olmakta ve alerjiye maruz kalmaktadırlar.

Saç ışıltı fiyatları?

Saçlarınıza ışıltı attırmak, saç ışıltı fiyatları kuaförüne ve mekanına göre 100 ila 600 TL arasında fiyatlara sahiptir. Yıllar geçtikçe kadınların en sevdiği saç stili haline gelen ışıltılı saç renkleri bu sene 2017 de de yine bayanların gözdesi bir saç boya uygulaması oldu.

2017 Saç ışıltı renkleri ve modelleri galerimiz;

 

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları Nelerdir? 2022 için saç aksesuarları neler eminim şimdiden merak edenler vardır… …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.